Greseli pe care le fac barbatii cand flirteaza online

Unii barbati nu au absolut nici un simt al etichetei atunci cand incearca sa intre in contact cu o femeie online. Au impresia ca pot scrie orice intr-un email.
  • Publicat:
Greseli pe care le fac barbatii cand flirteaza online
Greseli pe care le fac barbatii cand flirteaza online

Unii barbati nu au absolut nici un simt al etichetei atunci cand incearca sa intre in contact cu o femeie online. Ascunsi in spatele calculatorului, au impresia ca pot scrie orice intr-un email. Daca ar spune aceleasi lucruri unei femei intr-un bar sau pe strada, aceasta cu siguranta l-ar palmui.

Iata o lista cu 10 lucruri pe care un barbat nu ar trebui sa le faca niciodata atunci cand cauta o femeie online. Unele dintre ele sunt evidente, altele veti jura ca sunt inventate, dar cu siguranta majoritatea barbatilor le folosesc.

1. Nu o intreba cat cantareste sau ce masuri are. Ai putea la fel de bine sa ii spui ca vrei doar sa te culci cu ea, si ca nu ai nici un interes sa o cunosti. Pentru ca ea asta va intelege daca ii pui astfel de intrebari.

2. Nu-i da sapte emailuri prin care o intrebi de ce nu ti-a raspuns la primul dintre ele. Femeile primesc cu mult mai multe emailuri decat barbatii, asa ca trebuie sa fii rabdator. In loc sa o hartuiesti, relaxeaza-te si fii increzator ca-ti va raspunde.

3. Nu o intreba cu cati tipi de pe Internet s-a mai intalnit. Cate intalniri a avut cineva nu e important. Ceea ce conteaza e sa descoperi daca voi doi va veti intelege cand veti iesi impreuna.

4. Nu-i trimite un email nepoliticos daca nu ti-a raspuns la mai multe mesaje. Este dreptul ei sa hotarasca daca doreste sau nu sa intre in contact cu tine. Daca refuza, de ce sa devii nervos sau nepoliticos? Mai sunt o multime de alte femei cu care poti comunica.

5. Nu o intreba daca vrea sa faca sex cu tine la cel de-al doilea schimb de email-uri si nici nu-i trimite poze indecente cu tine. Ca sa ai succes cu o femeie, trebuie sa te conectezi la mintea ei. Doar pentru ca tu cauti o aventura, asta nu inseamna ca ea va raspunde.

6. Daca iti da numarul ei de telefon, nu astepta o saptamana sa o suni. Sau daca totusi astepti o saptamana, iar ea nu-ti raspunde, nu fi surprins. Femeile au mai multe optiuni online. Daca iti da numarul ei de telefon, ai face bine sa o suni in aceeasi zi. Asta da continuitate impulsului de a intra in contact.

7. Cand ii ceri mai multe fotografii cu ea, nu preciza motivul. De exemplu “Ai putea sa imi trimiti o fotografie in care sa iti vad tot corpul?”. Intreab-o daca pur si simplu vrea sa faceti schimb de fotografii. Asta inseamna ca trebuie sa ii trimiti si tu cateva. Multe femei se plang ca barbatii le cer fotografii cu ele in bikini. Barbatilor, nu faceti asta!

8. Nu te simti jignit daca nu vrea sa vorbeasca cu tine la telefon imediat si/sau prefera sa vorbiti mai intai prin emailuri sau Messenger pana ajungeti sa va cunoasteti mai bine. Uneori s-ar putea sa fii nevoit sa intretii corespondenta timp de mai multe saptamani, iar alteori poate ca va accepta sa-ti dea numarul ei de telefon de la inceput. Oricum ar sta lucrurile, nu fi nepoliticos!

9. Nu-i trimite sute de emailuri. Femeile sunt nemultumite cand primesc de la acelasi barbat mai multe emailuri pe zi timp de cateva saptamani, pana se simt fortate sa le blocheze adresa acestora. Te asiguram ca a primit emailul tau de prima data.

Dar poate ca pur si simplu a ales sa nu il deschida. Trimitandu-i zeci de emailuri, nu numai ca o scoti din sarite, dar o si sperii! Iar asta e o garantie ca nu va iesi niciodata cu tine.

10. Nu-i trimite emailuri copiate. Cand iei legatura cu ea pentru prima data, incearca sa ii scrii un mesaj haios, care sa ii atraga atentia. Daca ii trimiti acelasi text pe care l-ai expediat tuturor celorlate fete pe care le-ai contact, e posibil ca acesta sa fi deveni deja cunoscut. Astfel, ea isi va da seama ca nu i-ai citit profilul si ca esti foarte, foarte lenes. Si chiar lipsit de imaginatie.

Vom reveni cu greselile pe care le fac femeile cand vor sa isi gaseasca un partener online.

Tu ti-ai dat intalnire cu persoane cunoscute pe Internet?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”