Gaseste-ti perechea online!

Gasirea perechii cu ajutorul internetului nu mai este de multa vreme un tabu. Important este sa fii organizata, cumpatata si sa stii ce pasi sa faci si, mai ales, cand anume sa ii faci. Noi am gasit pentru tine cateva sfaturi care speram sa se dovedeasca
  • Publicat:
Gaseste-ti perechea online!
Gaseste-ti perechea online!

1. Invata sa refuzi politicos!
Prima regula a succesului este sa nu faci compromisuri. Daca esti hotarata sa cauti un barbat cu care vrei apoi sa te casatoresti si sa faci copii, e bine sa stii asta de la inceput, si sa mentionezi in profilele tale online ca ai ganduri serioase. Daca de asemenea, esti in cautare de relatii pasagere, poarta o discutie cu tine insati si stabileste acest lucru. E bine sa stii ce vrei, inainte de a incepe sa cauti. Ce mai trebuie sa stii e ca se vor gasi multi tipi care probabil iti vor scrie si vor incerca sa te contacteze. Nu toti merita bagati in seama. Daca te apuci sa le raspunzi tuturor, ai sa pierzi timp important si risti sa nu il recunosti pe acela care ti-ar fi potrivit tie. De aceea, sfatul nostru e sa iti compui un mesaj universal de refuz pentru aceia care nu corespund cerintelor tale. Simplu si clar, ar trebui sa sune cam asa: „Multumesc pentru mesaj. Sunt sigura ca esti un tip grozav, dar nu cred ca ne-am potrivi. Succes in continuare!”

2. Invata sa te pui in valoare!
Profilul online pe care il ai trebuie sa fie impecabil. Cea mai frecventa greseala a femeilor este ca ele, in loc sa spuna ce au de oferit, se grabesc sa dezvaluie ce anume cauta. De aceea, este foarte indicat sa dai cateva detalii despre tine, pentru ca eventualii tipi interesati sa stie (in linii mari, fireste) cu cine au de-a face. In alta ordine de idei, profilul nu trebuie sa contina clisee de genul sunt o fire romantica, sau imi plac plimbarile sub clar de luna sau imi place sa merg la cinema si tot asa. In locul acestora, poti sa povestesti cum ai petrecut ultimul sfarsit de saptamana sau care este ultima carte pe care ai citit-o. Totul este sa pastrezi o limita a discretiei, in sensul ca prea multe informatii pot deforma parerea celor din jur, facandu-te sa pari prea expansiva.

3. Nu te lasa mintita!
Multe persoane se tem de discutiile online din aceeasi cauza, si anume minciuna. Exista o mare tentatie (a ambelor sexe) de a denatura intr-o anumita masura realitatea. Fie ca mai scazi din greutatea reala, fie ca mai adaugi cativa centimentri virtuali sau dezvalui o varsta mai mica cu cativa ani, tot minciuna se cheama. De aceea, nu trebuie sa pierzi din vedere faptul ca tu cauti pe cineva care sa se indragoisteasca de tine asa cum esti, fara sa ii pese ca ai cateva kilograme in plus, sau ca nu arati ca un model de top.

4. Ia-ti intariri!
Daca ai o relatie online, nu e cazul sa te ascunzi. Povesteste prietenilor si familiei despre acest fapt, si nu te lasa intimidata de eventualele critici, mai ales ca uneori ele pot fi constructive. Convinge-ti si prietenii sau colegii sa isi faca un profil personal, si apoi sa il comenteze pe al tau. Parerile unor persoane care te cunosc deja cantaresc mult atunci cand cineva isi doreste sa te cunoasca mai bine. Fie si online! Si in afara de asta, este stiut faptul ca barbatii se asemana foarte bine intre ei. Parerea unui cunoscut in legatura cu tipul pe care l-ai cunoscut online poate sa te ajute mai mult decat ai fi crezut.

5. Treci la atac!
Nu mai astepta ca barbatul pe care il consideri ideal sa vina la tine! E timpul sa te pui pe cautat. Te poti ajuta de filtrele care exista pe aceste site-uri de dating online. Fie ca pui accentul pe distanta dintre voi, pe varsta, locatie sau pe diverse preocupari ale lui, nu ezita sa il cauti. Initiaza conversatii cu cei care iti par interesanti! Nu stii niciodata unde si cum il vei gasi. Succes!

6. Pregatiri pentru prima intalnire
Aceasta este posibila doar dupa ce ai vorbit suficient de mult cu el ca sa simti ca e cazul sa va vedeti. Desi ai senzatia ca il cunosti foarte bine, nu uita ca el este totusi un strain, un om pe care nu l-ai vazut niciodata. De aceea, e bine sa iti asiguri unele precautii. De exemplu, cauta pe Google si vezi ce gasesti despre el. De asemenea, incearca sa ai o discutie telefonica inainte de intalnirea propriu-zisa. In ceea ce priveste locul, recomandabil este sa fie un loc public, fie ca e restaurant, bar sau cinema. La fel de important este sa stabilesti si modalitatea in care te vei intoarce de la intalnire, astfel incat sa nu depinzi de nimeni si sa o poti faci oricand, in cazul in care prezenta lui nu iti mai este pe plac.

7. Nu te da batuta!
Daca nu ai gasit inca ce cautai, nu e cazul sa renunti. Schimba profilul! Innoieste fotografiile, datele personale si filtrele de cautare. Gaseste-ti un pseudonim original. Un alt sfat este acela de a avea mai multe profiluri simultan, pe mai multe site-uri. Pana la urma ai sa gasesti barbatul perfect, insa fara un pic de efort nimic nu iese. Asa ca, pune-ti la punct profilul si mergi la atac.

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
A fost odata ca niciodata pasiunea...
A fost odata ca niciodata pasiunea...
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: