galerie

Galerie foto alimente afrodisiace


 • Este un fruct roşu parfumat, suculent... perfect pentru un răsfăţ în doi. În funcţie de preferinţe poţi opta pentru un strop de frişcă sau ciocolată topită. În cazul ciocolatei, practic ai parte de 2 afrodisiace dintr-o lovitură. În plus, este bogată în vitamina C.
 • O cutie cu bomboane, din acelea de ciocolată... e un fel de a spune "Te iubesc". Cu prima bomboană se instalează uşor o stare de beatitudine, o emoţie. Ciocolata are un efect direct asupra creierului. Dacă preferi ciocolata neagră, cu un conţinut ridicat de cacao, şi mai bine – aceasta face ca magia să se întâmple! La fel de savuroasă este şi o ceaşcă de ciocolată caldă, o băutură considerată sexy.
 • Sunt tot roşii – culoarea dragostei – aromate, zemoase... Ca şi zmeura se pot consuma cufundate în ciocolată luxuriantă sau împreună cu un pahar de şampanie. Despre căpşuni se spune că sunt senzuale şi sexy... şi nu te saturi de ele mâncând!
 • Un pahar de vin poate fi o invitaţie erotică, la fel cum a savura un pahar de vin poate fi o experienţă erotică. Roşu este licoarea cea mai potrivită pentru o întâlnire târziu în noapte. Băut cu moderaţie te ajută să scapi de inhibiţii, te relaxează. Atunci când se exagerează, când numărul paharelor tot creşte, îşi pierde proprietăţile afrodisiace şi accentuează stările depresive şi se transformă într-o băutură nocivă. Prea mult nu face nimănui nici un bine!
 • Bogate în zinc icrele negre îşi aduc un aport demn de luat în seamă în ceea ce priveşte viaţa sexuală. Caviarul este un stimulent sexual atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Prin urmare, caviarul este fără doar şi poate un afrodisiac de top. Este chiar recomandat să-l consumi din belşug!
 • Este considerată băutura dragostei. Într-un cadru amoros îşi găseşte perfect locul. Invitaţia la o şampanie, precum şi o sticlă oferită în dar îţi poartă imaginaţia pe tărâmuri fierbinţi. Există şi în cazul preţioasei licori unele recomandări – 1, 2 pahare sunt de ajuns. În caz contrar scad efectele şi şansele unei partide de vis.
 • Trebuie "vânate" însă cele crude. Au un gust incredibil de bun. Pentru cine nu le-a descoperit încă, e momentul să o facă. Muşcă seducător dintr-o smochină, partenerul tău cu siguranţă va fi încântat, incitat, întărâtat... Smochinele s-au dovedit a fi un afrodisiac puternic!
 • Sunt, probabil, cel mai cunoscut afrodisiac şi au o tradiţie veche în rândul alimentelor cu influenţă asupra libidoului. Stridiile crude sunt cel mai bine servite cu un pahar de şampanie rece.
 • Un simbol al fertilităţii, migdalele ocupă un loc fruntaş în rândul alimentelor afrodisiace. Se pare că doar mirosul le poate stimula pe femei – creşte apetitul sexual.
 • Este o adevărată comoară – bogat în vitamine, un veritabil afrodisiac. Vitamina B6 şi potasiul de care beneficiezi atunci când savurezi un avocado influenţează pozitiv dorinţa sexuală în cazul bărbaţilor şi reglează glanda tiroidă în cazul femeilor – nu-i puţin lucru să arăţi şi să te simţi bine.
 • Sunt hrănitoare, bogate în potasiu şi vitamina B şi sunt o sursă sigură de energie instant şi de lungă durată. Practic, o banană înainte de o partidă de sex îţi oferă rezistenţa mult dorită. Bananele sunt excelente şi când vine vorba de tensiunea arterială – poate duce la disfuncţii erectile şi nu e deloc distractiv.
 • Despre castravete numai de bine. Potrivit unor studii recente mirosul de castravete le cucereşte pe femei. Simţurile le sunt întărâtate, sunt stimulate, devin dornice de sex.
 • Creşte puterile sexuale! Este un stimulent al sistemului circulator şi poate fi consumat în multe feluri. Iubitorii de ghimbir îl pot consuma crud. Şi ghimbirul este un afrodisiac cu tradiţie despre care se vorbeşte la superlativ – un plus de dorinţă nu strică!
 • Poate e doar mirosul... irezistibil... inconfundabil. Despre busuioc se crede că are şi puterea de a stimula fertilitatea. Poate fi consumat în multe feluri de la un delicios şerbet de lămâie, salate la pizza!
Este un fruct roşu parfumat, suculent... perfect pentru un răsfăţ în doi. În funcţie de preferinţe poţi opta pentru un strop de frişcă sau ciocolată topită. În cazul ciocolatei, practic ai parte de 2 afrodisiace dintr-o lovitură. În plus, este bogată în vitamina C.
1/1