Forum sex: Mama, ce e aia copulatie?

O mamica ingrijorata pentru fetita ei intreaba specialistul.
  • Publicat:
Forum sex: Mama, ce e aia copulatie?
Forum sex: Mama, ce e aia copulatie?

Sunt o mama care vrea sa stie la ce varsta ar trebui sa ii spuna fetitei ei despre aspectele vietii intime. Acum are 7 ani si nu stiu momentul oportun. Ma tem ca daca ii spun prea devreme, isi va incepe viata sexuala prematur.
 
Se spune ca intr-o zi o mama s-a dus la fetita ei de 7 ani si i-a spus „As vrea sa discutam despre sex”. „Bine, mama” i-a raspuns fetita, „Ce anume ai vrea sa afli?” Nu exista „un moment oportun” pen­tru a incepe sa discutati cu un co­pil despre sex.

Daca nu va afla de la dumneavoastra, va afla din alte surse – colegi de scoala, televizor, Internet. Surse de proasta calitate si asupra carora nu veti avea nici un control.

Nu e neaparat nevoie sa organizati un moment special pentru o asemenea discutie, pur si simplu incurajati-va copilul sa va puna intrebarile pe care doreste si dati-i raspunsuri pe care le poate intelege.
 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Emilia Potenteu - psiholog
Emilia Potenteu este psiholog şi a fost colaborator al revistei şi site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. Emilia Potenteu este autor al multor texte dedicate problemelor psihologice de cuplu, problemelor sexuale care intervin în cuplu, dar şi provocărilor pe care le ridică educaţia sexuală ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”