Femeile, pretentioase si cand vine vorba despre aventuri

Barbatii sunt de departe mai interesati de sexul ocazional decat femeile, iar pentru a avea parte de asa ceva sunt dispusi sa renunte la pretentii in ceea ce priveste aspectul celei care ar spune DA, informeaza
  • Publicat:
Femeile, pretentioase si cand vine vorba despre aventuri
Femeile accepta sexul de o noapte numai cu barbati superbi

Barbatii sunt de departe mai interesati de sexul ocazional decat femeile, iar pentru a avea parte de asa ceva sunt dispusi sa renunte la pretentii in ceea ce priveste aspectul celei care ar spune DA, informeaza cercetatorii din cadrul departamentului de psihologie al Universitatii Brunel, UK.

In timp ce domnii trebuie sa fie extrem de atractivi pentru a suscita interesul vreunei doamne si a o face sa accepte o aventura de o noapte, acestea din urma nu trebuie sa exceleze la capitolul aspect pentru a atrage in mreje vreun june.

Oamenii de stiinta au observat ca barbatii sunt mai deschisi acestui tip de legaturi decat femeile, prin urmare pretentiile lor nu sunt foarte mari cand vine vorbade alegerea partenerei.

Italienii, cei mai alunecosi. Nemtii se tin batosi!

Cercetatorii au efectuat un experiment pe 860 de studenti din Statele Unite, Germania si Italia, 427 barbati si 433 femei, pentru a stabili ce pretentii au de la o persoana de sex opus, care le face diferite propuneri.

Din datele culese a reiesit ca germanii sunt mai sceptici cand vine vorba de a-si da intalniri cu necunoscute, comparativ cu americanii si italienii.

Pe de alta parte, italienii sunt cei mai susceptibili de a sari in pat cu prima necunoscuta care le face propunerea.

In final, autorii studiului au concluzionat ca “in vreme ce barbatii nu sunt total insensibili la aspectul femeilor din fata lor, acestea din urma au standarde mai inalte si nu se vor implica intr-o aventura decat daca barbatul in cauza este extrem de atractiv din punct de vedere fizic.”
 

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân