Femei vs bărbaţi: ce preferinţe au în dormitor

V-aţi întrebat vreodată care sunt preferinţele în dormitor ale femeilor? Dar ale bărbaţilor?
  • Publicat:
Femei vs bărbaţi: ce preferinţe au în dormitor
FOTO: 123rf.com / Femei vs bărbaţi: ce preferinţe au în dormitor

Există câteva întrebări pe care ni le punem: ce preferă femeile şi bărbaţii în pat, ce cred că ar trebui să facă în timpul sexului, dar mai ales, ce fac de fapt. Vedem tot mai multe titluri şi studii care arată că generaţia milenialilor are parte de tot mai puţin sex spre deosebire de generaţiile anterioare. Pentru că apar tot mai multe întrebări, publicaţia Playboy, în parteneriat cu RedSky Strategy a realizat un sondaj la care au participat 1000 de persoane, care răspunde tuturor acestor nelămuriri.

Sexul şi plăcerile din spatele lui

”Sexul este ultima plăcere a vieţii” arată sondajul cu un procent de 40% dintre respondenţii care consideră acest lucru. 8 din 10 femei susţin că sexul în timpul relaţiei este minunat, iar persoanele heterosexuale susţin că penetrarea vaginală este cel mai bun act sexual.

Dacă vorbim de orgasme, rezultatele nu sunt tocmai fericite: 44% dintre bărbaţi susţin că sexul ”întotdeauna” se termină cu un orgasm, în timp ce 43% dintre femei susţin că în mod regulat, spre deloc, sexul se termină cu un orgasm. Indiferent că este vorba de masturbare sau nu.

Aparent, oricine se pricepe să se masturbeze. Jumătate din respondenţi susţin că practică masturbarea frecvent. Probabil vă întrebaţi ce înseamnă ”frecvent”. Ei bine, bărbaţii sunt de două ori mai predispuşi să spună ”de cel puţin o dată pe săptămână” spre deosebire de femei. 1 din 3 femei susţin că niciodată nu s-au recompensat după ce s-au satisfăcut singure, iar 1 din 5 persoane cu vârste între 25-44 de ani cred că ar trebui să se masturbeze mai rar decât o fac deja. 49% dintre participanţi cred că fac mai puţin sex faţă de alte persoane, în timp ce 47% dintre ei consideră că ar trebui să fie mult mai activi sexual decât sunt deja. În cazul persoanelor din comunitatea LGBT, 1 din 5 respondenţi au mai mult de 25 de parteneri sexuali. În cazul persoanelor heterosexuale, numărul partenerilor sexuali este 1.

Ce preferă femeile şi bărbaţii în dormitor

Bărbaţii şi femeile îşi doresc ca actul sexual să dureze între 10 şi 20 de minute, în timp ce femeile homosexuale îşi doresc, în medie, ca penetrarea vaginală să dureze între 5 şi 20 de minute. 1 din 10 persoane îşi doresc ca actul sexual să ţină mai mult de 60 de minute. Reamintim că acest interval de timp nu include şi preludiul.

  • 7% dintre participanţi se simt confortabil să vorbească despre viaţa sexuală cu un terapeut.
  • 54% dintre bărbaţi şi 65% dintre femei preferă să stea îmbrăţişaţi după actul sexual. În schimb, bărbaţii preferă să stea de vorbă, să se uite la televizor sau să doarmă.
  • 52% dintre respondenţi (heterosexuali şi homosexuali) au sau sunt deschişi către relaţii ocazionale, altele decât cele ce au în vedere orientarea lor sexuală.
  • 67% dintre respondenţii comunităţii LGBT sunt deschişi către relaţii sexuale, altele decât cele ce au în vedere orientarea lor sexuală.
  • 60% dintre bărbaţi sunt curioşi sau au fost implicaţi într-o relaţie deschisă, în timp ce în cazul femeilor se pare că doar 34% dintre acestea au prezentat interes în acest sens.
  • 1 din 10 persoane cu vârste cuprinse între 25-44 de ani se află deja într-o relaţie deschisă.
  • În ceea ce priveşte rasa, două treimi din persoanele de altă culoare au sau sunt deschişi să exploreze o relaţie deschisă.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”