Excitant… Rece, cald… fierbinte…

Cea care nu a jucat nciodată acest joc în copilărie să-şi dea prima chiloţeii jos! Nu? Serios? Să ne reamintim principiul, de altminteri extrem de simplu.
  • Publicat:
Excitant... Rece, cald... fierbinte...

Cea care nu a jucat nciodată acest joc în copilărie să-şi dea prima chiloţeii jos! Nu? Serios? Să ne reamintim principiul, de altminteri extrem de simplu.

Pentru început, cere-i jumătăţii tale să se concentreze asupra uneia dintre fanteziile sale, de preferinţă cea care îl excită cu precădere în ultima vreme. Şi fără să trişeze, da? Gata? Domnul are în priviri o scânteie jucăuşă care nu te poate înşela? Bun.

Acum e rândul tău să intri în joc. Prezintă-i imagini, haine, accesorii sau orice alte obiecte care ar putea evoca, în mod direct sau indirect, despre fantezia care presupui că îi ocupă gândurile în acest moment anume. Cu cât elementul cu pricina se apropie mai mult de ea, cu atât temperatura pe care o indică el trebuie să fie mai ridicată: „îngheţat”, … „rece”, … „călduţ”, … „cald”, … „foarte cald”, … „fierbinte”, recomandă Margot Saint-Loup în „99 de fantezii pentru o viaţă sexuală împlinită”.

Pentru a pigmenta puţin joaca, nu ezita să foloseşti ceea ce aveţi pe voi: corpul vostru cu toate atributele lui, evident, dar şi desuurile pe care le porţi, expresiile de pe chipul tău – ai mimat deja o felaţie, nu? etc. Tot ceea ce ar putea lega respectiva fantezie de voi este benefic. Ei, şi cum orice joc reuşit merită o recompensă, nu uitaţi să stabiliţi încă de la început care va fi „răsplata” lui. De pildă, îi poţi cere să te sărute acolo unde vrei tu ori de câte eşti „caldă”, „foarte caldă” sau „fierbnte”. Sau, invers, poţi stabili ca el să îţi scoată câte o piesă vestimentară ori de câte ori eşti „calduţă”, „rece” sau „îngheţată”. În sfârşit, odată ce ţi-ai atins scopul, roagă-l să îţi povestească explicit, în amănunt, ceea ce ai izbutit să ghiceşti în mod explicit.

Ca şi în cadrul jocului precedent, a-i propune o reciprocitate îl poate impulsiona să se lanseze alături de tine în această mică partidă. Dacă prima lui fantezie a fost relativ uşor de ghicit, cere-i să se gândească la alta, ceva mai ascunsă, mai vicleană, mai de nemărturisit. Jocul va fi cu atât mai incitant!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Sex intens de prima dată? Află cum!
Sex intens de prima dată? Află cum!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân