Din seria „Ce vor femeile?“

Femeile se simt mai atrase de barbatii care conduc masini scumpe, aflam din rezultatele unui studiu realizat de cercetatorii britanici si publicat in revista „British Journal of Psychology”.
  • Publicat:
Din seria „Ce vor femeile?“
Din seria „Ce vor femeile?“

Femeile se simt mai atrase de barbatii care conduc masini scumpe, aflam din rezultatele unui studiu realizat de cercetatorii britanici si publicat in revista „British Journal of Psychology”.

Specialistii le-au prezentat femeilor participante la acest sondaj fotografii ale aceluiasi barbat conducand doua automobile diferite: un Bentley Continental argintiu, in valoare de 70.000 de lire, si un model vechi Ford Fiesta.

In mod deloc surprinzator, toate femeile, cu varste cuprinse intre 21 si 40 de ani, au declarat ca barbatul din masina in valoare de 75.000 de euro era mai seducator.

Barbatii, testati in acelasi fel ca si femeile, nu s-au lasat impresionati de masinile conduse de reprezentantele sexului frumos, ci le-au judecat pe acestea exclusiv in functie de chipurile si siluetele lor.

Intre frumusete si inteligenta

Femeile nu sunt hotarate in ceea ce priveste alegerea intre frumusete si inteligenta, reiese dintr-o cercetare comandata de reteaua de televiziune americana „Oxygen”, destinata tinerilor. Peste 2.000 de femei au fost chestionate.

In plus, intrebate, printre altele, daca la casatorie ar alege un barbat frumos sau unul cu bani, jumatate dintre cele cu varste intre 18 si 24 de ani au spus ca s-ar marita cu un barbat urat, daca acesta ar fi multimilionar.

Sexul oral chiar duce la cancer

Un virus contractat in timpul sexului oral este cauza catorva cazuri de cancer la gat – intaraste ipoteza pe care o stiam deja, un nou studiu american citat si de Daily Mail.

Este realizat pe 300 de oameni si ne mai anunta si ca persoanele care au la activ peste 6 parteneri sunt de 9 ori mai expuse la riscul de a contracta boala. Iar cei care au avut deja o infectie cu HPV, virusul vinovat, prezinta riscuri de 32 de ori mai mari.

E nevoie insa de studii mai extinse pentru reconfirmarea acestor cifre, precizeaza totusi cercetatorii. HPV-ul este cauza a 70% dintre cancerele de col uterin.

Foto: HEPTA

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân