De ce nu acceptă femeile sexul în trei

Barbatul care isi inchipuie ca in felul acesta isi va condimenta viata sexuala se insala amarnic. In final nu va reusi decat sa o inghete si mai mult!
  • Publicat:
De ce nu acceptă femeile sexul în trei
De ce nu accepta femeile sexul in trei

Probabil cea mai comuna fatezie a barbatilor, sexul in trei, este de neconceput pentru marea majoritate a femeilor. De ce? Afla mai jos ce cred acestea despre ideea de a-si imparti iubitul cu alta femeie si de ce nu vor participa nici in ruptul capului la astfel de „nebunii”!

1. „Nu mai e atras de mine si simte nevoia de ceva nou!”

In momentul in care primesc propunerea de a primi in dormitor o a treia persoana, fiecare femeie se gandeste ca nu mai este de ajuns pentru iubitul ei. Altfel, de ce ar fi nevoie de inca cineva in asternut? De aici porneste un adevarat razboi intern care va duce in cele din urma la slabirea relatiei. Este jignitor, trist si de neconceput pentru cele mai multe dintre femei, iar barbatul care isi inchipuie ca in felul acesta isi va condimenta viata sexuala se insala amarnic. In final nu va reusi decat sa o inghete si mai mult!

2. „Daca se va indragosti de cealalta femeie?”

Iata inca o temere a femeilor, cand vine vorba de sexul in trei. Femeile nu suporta concurenta, mai ales daca este intruchipata de un model cu picioare lungi, sani mari si abdomen plat. Odata ce partea feminina a cuplului a acceptat ideea unui trio, este bine ca barbatul sa nu propuna, mai departe, si ce femeie ar urma sa intre in „combinatie”. Aceasta ar trebui aleasa de comun acord, chiar daca nu va fi chiar o bomba sexy. In felul acesta ambii parteneri vor fi multumiti (intr-o oarecare masura) si, mai important, se vor simti in largul lor.

3. „Daca ma paraseste pentru cealalta?”

Ca sfarseste indragostindu-se de cealalta femeie nu e nimic pe langa pacatul capital de a-si parasi partenera pentru nou-venita. Femeile care nu sunt foarte increzatoare in ele insele se tem ca vor fi parasite, mai ales daca „intrusa” arata mai bine. Discutati inainte de a va implica in aceasta activitate riscanta pentru a nu va distruge relatia.

4. „Nu vreau sa-mi impart iubitul cu nimeni, este al meu si numai al meu!”

Un motiv intemeiat pentru a orice femeie sa refuze oferat venita din partea partenerului. Daca cuplul a traversat perioade grele de gelozie si infidelitati, sexul in trei nu va imbunatati lucrurile ci le va acutiza. Multe femei isi privesc partenerii drept bunuri proprii, de care nimeni nu trebuie sa se atinga. Este un comportament similar cu al masculilor care isi marcheaza teritoriul peste care nu vor ca nimeni sa treaca.

Citeste si: Un ménage à trois, s’il vous plaît!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân