De ce le place femeilor sexul dur?

Mulţi bărbaţi au impresia că femeilor le place sexul romantic, respectuos şi blând, dar adevărul este exact pe dos: femeile vor sex dur, vor bărbaţi care să le domine în pat!
  • Publicat:
De ce le place femeilor sexul dur?

Mulţi bărbaţi au impresia că femeilor le place sexul romantic, respectuos şi blând, dar adevărul este exact pe dos: femeile vor sex dur, vor bărbaţi care să le domine în pat! Sigur, nu tot timpul vor avea această poftă de „răutate”, dar cu siguranţă sunt momente când viaţa sexuală are nevoie de un mic impuls. Iată câteva motive pentru care unele femei adoră ca bărbaţii să preia controlul în pat!

Puterea e sexi – când un bărbat dă semne că ştie ce face, că este stăpân pe abilităţile lui de amant, că preia initiativa în timpul partidei de sex şi îşi arată latura „sălbatică”, femeile sunt pur şi simplu topite. Doamnele iubesc bărbaţii puternici, pentru că se simt protejate!

Te dăruieşti cu totul – este foarte excitant şi eliberator pentru o femeie să se dăruiască unui bărbat pe deplin.

Vrea să se simtă dorită – sexul dur poate să îi crească femeii stima de sine, făcând-o să se simtă dorită. Ca bărbat, închipuie-ţi că ai aşteptat câteva luni sau chiar ani pentru a face sex cu o femeie pe care o doreşti, ai avut fantezii sexuale cu ea şi, în final, ai şansa să o atingi. Lucrurile nu vor decurge, cu siguranţă, prea lent, având în vedere dorinţa imensă de sex, iar ea nu va avea niciun dubiu că este dorită cu disperare.

Durerea poate fi atât de plăcută uneori – nu degeaba este trilogia „Fifty shades of grey” un bestseller mondial. Nu debordează neapărat de talent literar, ci iese mai degrabă în evidenţă prin accentul pus pe dorinţa sexuală a femeii şi pe nevoia ei de durere în timpul actului sexual. Pălmuirea, ciupitul, înţepatul şi muşcatul sunt gesturi care îi pot stârni la maximum cheful de sex.

S-a plictisit de rutină – mai precis, de sexul „vanilat”, adică de plictisitoarea poziţie a misionarului şi vrea să încerce ceva nou. Un pic de noutate nu strică din când în când!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”