Cum fac sex orientalii?

Sexul indian. Cunoscut in general din paginile faimoasei Kama Sutra, si mai putin cunoscutei Koka Shastra, sexul indian reprezinta un cumul de pozitii complicate. Nu va lasati amagiti de aspectul delicat al femeilor din tara lui Buddha...
  • Publicat:
Cum fac sex orientalii?
Cum fac sex orientalii?

Daca sexul european nu ni se pare o ecuatie cu prea multe necunoscute, ce am putea spune despre sexul din tarile mai indepartate? Haideti sa vedem cum se desfasoara lucrurile in intimitatea orientalilor!

Sexul indian

Cunoscut in general din paginile faimoasei Kama Sutra, si mai putin cunoscutei Koka Shastra, sexul indian reprezinta un cumul de pozitii complicate. Nu va lasati amagiti de aspectul delicat al femeilor din tara lui Buddha. Ele sunt mai rezistente decat par, cel putin cand se stinge lumina in dormitor…

Cele mai multe pozitii sexuale indiene pornesc de la tehnicile Yoga si au menirea de a intarzia ejacularea. Indienii nu rezuma sexul la o simpla impreunare fizica, pentru ei actul sexual implica tehnici meditative. Iar persoanele mai religioase prefera pozitia in care femeia e deasupra, intrucat in Hinduismul Tantric femeia reprezinta Energia, iar barbatul Natura.

Iata cateva dintre tehnicile preferate ale hindusilor: palmele aplicate peste sani, fund, spate sau organele genitale, muscaturile ca semn de posesiune, unghiile lungi cu ajutorul carora uneori se zgarie pana la sange partenerul.

Sexul japonez

Acesta cuprinde numeroase pozitii ghemuite sau semi-ghemuite, dominarea pana la umilire a unuia dintre parteneri si accesorii dintre cele mai ciudate. De altfel, una dintre cele mai intense fantezii erotice ale masculilor din tara soarelui rasare este simularea unui viol.

Niponii obisnuiesc sa stimuleze degetele iubitelor lor, aceasta fiind o tehnica extrem de excitanta pentru ambii parteneri.

Ramanand tot in zona degetelor, japonezele sunt extrem de excitate atunci cand li se introduce un deget in anus si un altul in vagin – iar aici exista o mare varietate de tehnici: kabuto-gata, do-gata, yoroi-gata, yaso-gata, engi – dildo etc. Si nu in ultimul rand, o importanta deosebita o au dimensiunea si mirosul organelor genitale (atat feminin cat si masculin), precum si abundenta secretiilor.

Sexul la chinezi

Acesta cuprinde o serie de denumiri dintre cele mai ciudate: “maimutica suparata, catarata in copaci”, “gastele salbatice zburand pe spate” etc, care insa nu presupun nimic mai mult decat pozitii simple (cea a misionarului sau femeia deasupra). Este un sex relaxat, insa jucaus, plin de imaginatie, accentul fiind pus pe placerea obtinuta fara prea mult efort fizic.

Chinezii sunt adeptii penetrarii profunde, incearca sa confere actului sexual conotatii mistice, barbatii evita sau isi intarzie cat mai mult ejacularea si nu-si considera partenerele egalele lor.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”