Cum e parul pubian sexy?

Fetele sunt obisnuite ca trupul lor sa fie curat si lipsit de fire inestetice de par, uneori decizia lor fiind influentata de preferintele exprimate ale sexului tare...
  • Publicat:
Cum e parul pubian sexy?
Cum e parul pubian sexy?

Parul pubian a fost oropsit si neglijat pentru prea mult timp. Afla care sunt cauzele care au dus la acest lucru si de ce e timpul sa il privim altfel…

De ce e parul pubian urat?

Fetele sunt obisnuite ca trupul lor sa fie curat si lipsit de fire inestetice de par. Cand incepe perioada de pubertate si firele negre incep sa-si faca aparitia, ne speriem repede. In plus, observam ca baietii sunt destul de parosi deja si, prin urmare, ei pot considera noile lor fire de par ca o caracteristica masculina.

Parul pubian insa nu se potriveste cu jucariile, papusile, desenele animate, filmele, literatura si arta. De aceea, fetele observa revoltate firele de par si daca parintii sau cei din jur nu le ofera informatiile necesare, acestea sunt sortite rasului.

Astazi, exista si cazuri in care chiar mamele le ajuta pe tinerele de 12 ani sa se rada. Un lucru destul de ciudat, am spune noi.

De ce avem par pubian?

Este o intrebare fara sens. E ca si cum ne-am intreba de ce barbatii au par pe piept, barba etc. Nu are importanta. Avem par pubian pur si simplu, iar acesta creste. Unii spun ca joaca un anumit rol. E un semn vizual care arata ca o fata este matura din punct de vedere sexual.

Parul pubian emana feromoni, ce provoaca atractie si dorinta sexuala. Femeile din triburile Pacificului de Sud il considera un fel de lenjerie intima pentru ca acesta previne intrarea fluidelor sau a altor obiecte mici in vagin.

El genereaza un gadilat placut, iar in timpul relatiilor sexuale actioneaza ca un tampon impotriva presiunii sau loviturilor puternice. Acestea si inca altele fac parte din scopul parului pubian, dar putem supravietui cu usurinta si fara el. Asa cum si barbatii supravietuiesc fara barba.

De ce renuntam la parul pubian?

Este dificil sa stabilim care era soarta parului pubian in antichitate. Dar stim ca de-a lungul istoriei, anumite popoare obisnuiau sa il elimine din motive religioase, printre care Persia, Turcia, Albania si Kosovo.

Dar adevaratul razboi impotriva lui a inceput o data cu aparitia costumelor de baie. Datorita designului acestora, se impunea indepartarea parului pubian.

Cand bikinii au fost inventati, a aparut si epilarea completa si astfel, ea s-a inradacinat ca un principiu de moda.

Se presupune ca si sexul oral este mai usor de practicat dupa o epilare totala. Si totusi, aceasta nu are nici o legatura cu igiena vulvei sau a vaginului, ba uneori chiar o agraveaza. Pielea se poate inflama si irita mult mai usor.

Multe femei isi epileaza parul pubian mai ales pentru ca pielea este mai sensibila la atingere si, prin urmare, placerea lor sexuala este mai mare.

De ce sa-l lasi natural

Aceasta este intotdeuna o decizie personala si trebuie respectata. Unele femei ar putea spune ca parul pubian este o parte din ele si ca li se pare un lucru frumos, nu le incomodeaza. Altele, in schimb, nici nu concep sa-si simta zona intima altfel decat ca pielea de bebelus.

Tie cum iti place parul pubian, epilat sau natural?
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Nu te preface daca nu-ti place!
Nu te preface daca nu-ti place!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân