Cum afecteaza inteligenta activitatea sexuala?

Un grad ridicat de inteligenta poate, prin urmare, functiona pe post de protectie in anii adolescentei.
  • Publicat:
Cum afecteaza inteligenta activitatea sexuala?
Cum afecteaza inteligenta activitatea sexuala?

Exista vreo legatura intre nivelul de inteligenta si momentul in care cineva isi pierde virginitatea? Tu ce crezi?

Intr-un studiu ce a inclus cateva mii de tineri cu varste cuprinse intre 13 si 18 ani s-a constatat ca este foarte probabil ca cei mai inteligenti si cei mai putin inteligenti copii vor ramane virgini pentru mai mult timp.

Perioada adolescentei este o perioada de crestere, cand cei mai multi dintre noi suntem preocupati de noi insine si de procesul de dezvoltare prin care trecem. Iar aceasta este o sarcina ce necesita mult timp si energie.

Un grad ridicat de inteligenta poate, prin urmare, functiona pe post de protectie in anii adolescentei.

In cazul baietilor, cu fiecare punct in plus obtinut la coeficientul de inteligenta (IQ), scad cu 2,7% sansele de a avea relatii sexuale. La fete, acest procent este de numai 1,7%.

O alta cercetare, axata pe perioada studentiei, a confirmat aceste concluzii. IQ-ul poate influenta amanarea vietii sexuale.

Persoanele inteligente au alte preocupari

Un student cu o inteligenta medie isi pierde virginitatea in jurul varstei de 20 de ani. Dar in cazul in care este mai inteligent, varsta poate creste. Numai aproximativ 50% dintre studenti isi pierd virginitatea in perioada studiilor.

Cea mai mare parte dintre cei care raman virgini sunt studenti la stiintele naturale. Activitatea sexuala scazuta este indicata si de frecventa masturbarii, care este deosebit de mica la femei.

Activitatea sexuala este influentata si de numeroasele obiective pe care le avem, care necesita, de asemenea, mult timp si atentie. Astfel, sexul pierde teren in fata dezvoltarii personale.

Inteligentii nu sunt aratosi

Pe de alta parte, unii spun ca oamenii inteligenti nu fac sex deoarece nu sunt atractivi si pur si simplu nu isi gasesc un partener. Ei sunt considerati ca nu au un aspect (suficient de) atletic.

Absenta dorintei sexuale si a masei muschilor indica o lipsa a testosternului care, probabil, are o influenta mai mare in cazul persoanelor cu un grad mai mic de inteligenta.

Ei bine, aici este dovada stiitifica potrivit careia frumusetea (sex-appeal-ul) si inteligenta nu merg mana in mana.

Avand in vedere ca oamenii de multe ori fac comparatii cu animalele, iata un lucru interesant: studiile pe lilieci au aratat ca exista o proportie inversa intre marimea testiculelor si marimea creierului lor. Prin urmare, cu cat mai mari sunt testiculele, cu atat mai mic este creierul. Si totusi, marimea nu ar trebui sa fie o problema.

Este probabil adevarat ca fiecare extrema are propriile avantaje si dezavantaje. De aceea, cel putin in cazul barbatilor, uneori este mai bine sa fii potrivit de inteligent, cu un penis de o marime potrivita si cu o masina de dimensiuni medii.

Tu ce efect crezi ca are inteligenta asupra vieti sexuale?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”