Cele mai frecvente greşeli sexuale comise de femei!

Primul pas pe care trebuie să-l faci pentru a descoperi ce fel de amantă eşti: verifică dacă nu cumva comiţi vreunul dintre cel mai des întâlnite „păcate” ce urmează să fie descrise mai jos. Te-ai făcut cumva vinovată de săvârşirea uneia sau mai multora dintre ele? (Sper că nu de toate!)
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cele mai frecvente greşeli sexuale comise de femei!

Primul pas pe care trebuie să-l faci pentru a descoperi ce fel de amantă eşti: verifică dacă nu cumva comiţi vreunul dintre cel mai des întâlnite „păcate” ce urmează să fie descrise mai jos.

Te-ai făcut cumva vinovată de săvârşirea uneia sau mai multora dintre ele? (Sper că nu de toate!)

 

Femeile cred că bărbaţii vor tot timpul şi sunt gata oricând de sex

Dacă ne referim la un băiat de 17 ani care se află la prima experienţă cu o fată, nu greşim. Cel mai probabil, mintea îi stă numai la sex oriunde ar fi şi orice ar face şi ar vrea să facă sex în fiecare minut – şi-n somn dacă ar putea. Dar în jurul vârstei de 25 de ani (uneori şi mai devreme) dobândesc importanţă alte părţi componente ale vieţii şi bărbatul este obligat să-şi dedice, parţial, energia şi altor lucruri.

Detaliile vieţii de zi cu zi sting o bună parte a ardorii masculine mai eficient decât o găleată de apă turnată pe un chibrit aprins. Munca, stresul, obligaţiile, facturile de plătit, disputele – toate acestea îi împiedică să mai aibă nevoie de sex în fiecare zi, cât e ziua de lungă.

Femeile cred că partida de sex a luat sfârşit când a ejaculat

Da, deseori aşa e. Un amant egoist sau prea puţin scrupulos se tolăneşte imediat alături, exclamând încântat „A fost grozav!” şi te lasă nesatisfăcută. Ori, dacă penisul lui este temporat ieşit din uz, asta nu înseamnă că gura şi degetele sale nu sunt în perfectă stare de funcţionare. Dacă orgasmul l-a secătuit de vlagă – nu ţin cu ei, dar organismul îi este literalmente saturat de hormoni „de somn” după ce ejaculează –, explică-i că atunci trebuie ca tu să ai orgasm înaintea lui.

Femeile nu înţeleg că pentru bărbaţi sexul înseamnă mai mult decât doar sex şi atât

Bărbatul are deseori nevoie de un act sexual pentru a se simţi dorit. Deşi e greu de bănuit că, de fapt, are nevoie de afecţiune când te trezeşti cu o mână sub pulover şi cu cealaltă sub fustă, de cele mai multe ori chiar aşa e. Pentru un bărbat se pare că actul sexual este o formă primară de dăruire, un mod de a se simţi acceptat în egală măsură fizic şi sentimental.

Femeile dau prea multă importanţă trupului lor în timpul sexului

Dacă te-ai îngrăşat două kilograme nu înseamnă că trebuie să te privezi de sex timp de două săptămâni. Tot aşteptând să ajungi la „greutatea ideală”, s-ar putea să nu mai apuci să faci dragoste – chiar dacă, în comparaţie cu tine, Kate Moss ar putea părea obeză. Trist, dar adevărat: cele mai multe femei nu sunt mulţumite de trupul lor.

E imposibil de explicat de ce sau ce trebuie făcut în acest sens, dar, dacă imaginea trupului tău îţi afectează viaţa sexuală, trebuie să iei măsuri. Şi dacă te trezeşti că faci dragoste cu acelaşi tip de luni de zile sau de ani buni, se poate spune fără nici un dubiu că te consideră atrăgătoare din punct de vedere sexual!

Femeile nu le dau bărbaţilor suficient de multe indicaţii

Pentru el, lucrurile sunt simple. Dar în cazul femeilor, puzzle-ul sexual este atât de complicat încât până şi lui Einstein i-ar fi fost greu să-l înţeleagă în totalitate. Dacă nu îi arăţi sau nu îi spui, cu lux de amănunte, cum să te atingă – când, unde, cât de apăsat, cât de rapid – o să aveţi parte de multe dezamăgiri.

Femeile reacţionează exagerat când el propune ceva nou.

Dacă partenerul tău ar veni acasă şi ţi-ar spune: „Ştii ceva, iubito? De două luni, zi de zi, mănânc la birou sendviş cu pui, aşa că mâine voi încerca unul cu ton”, nu ţi-ai spune în gând: „Doamne, ce plictisitor! Cum o fi putut să mănânce acelaşi lucru, în fiecare zi, atâta vreme?” Pe scurt, te-ai gândi că e absolut firesc să încerce ceva nou – şi chiar este.

Atunci de ce mai toate devenim paranoice când partenerul îndrăzneşte să sugereze, din punct de vedere sexual, o schimbare de meniu? Pentru cele mai multe cupluri situaţia echivalează cu a mânca sendviş cu pui zi de zi, an de an, pentru că de fiecare dată când fac dragoste repetă acelaşi tipar.

Nu e nimic îngrijorător în dorinţa de schimbare. Pur şi simplu, bărbaţilor, ca şi femeilor cu o viaţă sexuală sănătoasă, le place să aibă în vedere, să exploreze şi să experimenteze lucruri noi.

Nu trebuie să le atribuim, într-o astfel de situaţie, nici mesaje apocaliptice (nu mă mai doreşte), nici să ne simţim ameninţate (a învăţat asta de la tipa cu care mă înşală). Neliniştile nu-şi au rostul. Este doar expresia firească, foarte omenească a nevoii de variaţie.

Sursa: „Doctor Sex”, Tracey Cox

Vezi şi 8 greseli pe care le fac barbatii in pat

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”