Cele mai frecvente greşeli sau accidente sexuale

Cel mai frecvent accident este “căderea unui partener sau a mobilierului”, potrivit a 75% dintre repondenti. 71% dintre cei chestionaţi recunosc că au fost prinşi de alţi membrii din familie în timp ce făceau sex.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cele mai frecvente greşeli sau accidente sexuale

Viaţa este plină de situaţii neaşteptate şi uneori incomode. De la a saluta persoana nepotrivită de pe stradă, până la a-şi lovii partenerul în penis, nicio zi nu este cu adevărat aceeaşi.
Având în vedere acest lucru, Departamentul pentru adulţi de la OnBuy.com a căutat să afle mai multe despre cele mai frecvente neplăceri sexuale care se întâmplă oamenilor. Pentru a afla acest lucru, au întrebat 2.544 de respondenţi despre evenimentele nefericite care s-au întâmplat în aşternut (sau în alte locaţii).

Vouă vi s-a întâmplat vreunul din acestea?

Cel mai frecvent accident sexual a fost dezvăluit a fi „căderea partenerului sau a mobilierului”, 75% dintre oameni spunând că acest lucru efectiv li s-a întâmplat. La asta, tot ce putem spune este ţineţi-vă strâns, pentru siguranţa vieţii voastre, doar dacă nu doriţi să treceţi direct pe podea!

Afaceri de familie…

Unul dintre cele mai bune sentimente este să fii înconjurat de familia ta… dacă nu faci sex. Din păcate, pentru 71% dintre oameni, aceste două lumi s-au ciocnit, dezvăluind că un membru al familiei a dat peste ei cand făceau sex.
„Făceam sex cu fostul meu prieten, l-am legat de pat, eram deasupra lui, în mijlocul acţiunii – pentru ca tatăl lui să intre în cameră peste noi şi să ne vadă pe amândoi goi, împreună cu picioarele şi braţele fiului său legate de pat ..” – Emily (22)

Nu ochii!

În majoritatea cazurilor, a avea orgasm reprezintă sfârşitul unui sex minunat! Totuşi, ceea ce ar putea fi un final fericit pentru unii, ar putea fi unul dureros pentru alţii. 68% dintre ghinioniştii chestionaţi au primit astfel o “lovitură” în ochi.
„După o întâlnire noaptea cu partenerul meu, am venit acasă şi am băut o sticlă bună de vin, apoi am început să ne prostim. Toată sperma lui mi-a intrat direct în ochi. Dacă durerea respectivă nu era suficientă, trebuia să mă confrunt cu ruşinea de a-mi aluneca încet genele false pe faţă. ” – Catherine (27)

Duşuri aburite

A te curăţa în timp ce te murdăreşti nu este doar un multitasking minunat, ci şi distracţie! Cu toate acestea, suprafeţele alunecoase poate duce la un final dezastruos. De fapt, 51% dintre oameni au recunoscut că au căzut la duş în timp ce făceau sex.
Căderea nu este singura problemă pe care o pot întâmpina oamenii în timp ce fac prostioare la duş. Temperatura fierbinte ar putea de asemenea să producă un leşin! Aşa s-a întâmplat cu un alt repondent ghinionist.

„Eu şi iubitul meu am decis să facem un duş fierbinte şi aburitor. Întrucât eram intimi, temperatura băii era în creştere tot mai mult – până la punctul în care am început să simt că îmi vine să leşin. Nevrând să-l dezamăgesc, am finalizat sexul oral şi am continuat, pentru ca aproape să leşin câteva minute mai târziu. Am ajuns să cad în duş, dar din fericire, iubitul meu m-a prins înainte să ajung pe jos! ” – Pat (31)

Văzând stele verzi

A face sex te poate face să te simţi că eşti în altă lume! Mai ales dacă eşti lăsat inconştient, ceea ce s-a întâmplat cu 5% dintre ghinioniştii chestionaţi! Cum se poate întâmpla asta, s-ar putea să întrebaţi? O persoană ne-a împărtăşit povestea ei.

„Pe durata universităţii îmi plăcea de un anumit tip, iar odată am ieşit cu el la o întâlnire fiind aranjată ca de nota 10. Întâmplător şi el mă plăcea, aşa că l-am adus înapoi în cameră la mine, iar în timp ce era pe pat, m-am dezbrăcat, ameţită fiind de la ce băusem şi crezând că sunt pe platoul de filmare de la Beyoncé – Partition. Dormitorul meu era la mansardă, cu acoperişul înclinat şi patul jos. M-am apropiat de el şi m-am împiedicat de picioarele mele şi de pat, ceea ce a făcut ca să ajung să-l lovesc cu capul meu direct în penis. Apoi am încercat ceea ce credeam că vor fi nişte mişcări foarte sexy. Eram deasupra lui şi m-am ridicat să-mi arunc părul pe spate ca apoi să dau cu capul de acoperiş şi să cad inconştientă ”. – Olivia (23)

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân