Ce urăsc bărbaţii cel mai mult în pat?

O fandoseala tipic feminina, care barbatilor oricum nu le stimuleaza centrii placerii, este pastrarea machiajului chiar si in pat. Pe langa faptul ca in timpul actiunii nu va sta la locul lui,
  • Publicat:
Ce urăsc bărbaţii cel mai mult în pat?
Ce urasc barbatii cel mai mult in pat?

Cina romantica, un vin delicios, conversatie antrenanta, lumanarele parfumate, pe scurt, o sumedenie de pregatiri pentru o noapte cu iubitul. Ai grija insa, prea mult nu e intotdeauna mai bine, iar excesele sunt aprig taxate de barbati. Iata cativa factori ce perturba atentia acestora, chiar dinainte ca actiunea sa inceapa:

Gloss de buze lipicios

E clar ca toate femeile vor sa arate bine, inclusiv in momentele intime, insa pe barbati ii enerveaza cumplit luciul de buze lipicios. In plus, pe langa consistenta lipicioasa, unele dintre pomezile destinate buzelor au un parfum, respectiv un gust total dezagreabil pentru ei, care nu sunt obisnuiti cu asa ceva.

Uita de un astfel de produs, oricum va disparea dupa primele minute. Iar daca vrei totusi sa-ti pastrezi buzele moi, foloseste un balsam incolor, inodor si insipid.

O tona de parfum

Femeile au tendinta de a folosi cantitati mari de parfum, in primul rand pentru a fi sigure ca prezenta lor va fi placut marcata peste tot pe unde merg, iar in al doilea rand pentru ca se obisnuiesc cu mirosul, nu-l mai simt, drept pentru care se reimprospateaza de cateva ori de-a lungul unei zile. Cat despre momentele intime, pentru a fi sigure ca-si vor rapune de placere partenerul, vor folosi si mai mult parfum.

Problema este ca daca partenerul agreeaza totusi parfumul, intensitatea acestuia s-ar putea sa-i intoarca stomacul pe dos, iar gustul de pe piele il va tine la distanta. Si atunci despre ce performanta mai vorbim?!

Ulei de corp in straturi-straturi

Chiar daca ai pielea uscata si vrei sa ti-o catifelezi sau inmiresmezi, nu folosi ulei de corp, cel putin nu atunci cand esti cu iubitul tau. Pe langa faptul ca barbatilor nu le plac suprafetele uleioase sau lipicioase, uleiul nu se absoarbe repede in piele, astfel incat atunci cand te va strange in brate vei aluneca mult prea usor, iar aderenta dintre trupurile voastre va fi aproape nula. Foloseste mai degraba o crema sau un lapte hidratant. Ii va placea si lui!

Machiaj peste tot, inclusiv pe hainele lui si pe asternuturi

O alta fandoseala tipic feminina, care barbatilor oricum nu le stimuleaza centrii placerii, este pastrarea machiajului chiar si in pat. Pe langa faptul ca in timpul actiunii nu va sta la locul lui, indiferent de suma cu care a fost achizitionat, barbatii nu mai pot saruta zonele acoperite de machiaj din pricina gustului neplacut al acestuia. Ca sa nu mai vorbim cat de enervant este atunci cand se intinde nu doar pe fata purtatoarei, dar si pe asternuturi!

Citeste si Vrei un barbat generos? Imbraca-te in rosu!
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: