Ce cred barbatii despre iubire?

Desi majoritatea barbatilor nu recunosc, ei adora sa fie indragostiti. De fapt, mai multi barbati decat femei, simt nevoia sa fie implicati emotional intr-o relatie. Iar aceasta se intampla deoarece este reconfortant pentru un barbat sa impartaseasca anum
  • Publicat:
Ce cred barbatii despre iubire?
Ce cred barbatii despre iubire?

In societatea actuala, este mult mai lesne de acceptat o relatie apropiata intre doua prietene foarte bune decat intre doi barbati, prieteni buni. De aceea, tocmai pentru ca barbatii nu isi fac dezvaluiri unul altuia, ei prefera sa faca acest lucru in cadrul relatiei. Iata, in continuare cateva motive pentru care barbatilor le place sa fie implicati intr-o relatie sentimentala:

Se simte suficient de confortabil incat sa fie el insusi
Cand un barbat este implicat intr-o relatie, el se simte mai increzator in sine, si deci, mai comunicativ. Se simte iubit si apreciat pentru ceea ce este. Si doar pentru ca este acolo, iubita lui ii aminteste in mod constant cat de special este, macar ca l-a ales pe el dintre ceilalti multi altii. Iar acest sentiment complex este destul de greu, daca nu chiar imposibil, de obtinut. Majoritatea barbatilor intervievati pe marginea acestei chestiuni, spun ca in momentul in care au o relatie cu cineva, devin alti oameni; mai deschisi, mai relaxati, mai increzatori.

Este inclinat sa devina un om mai bun
Cei mai multi barbati privesc o poveste de iubire ca pe o provocare. Cu cat dureaza mai mult, cu atat mai plina de savoare se dovedeste a fi. Ei sunt constienti cat de greu poate fi sa ajungi la compromisuri si sa iesi cu fata curata in urma lor, insa sunt dispusi sa incerce. Pana la urma, ei recunosc si rolul important al concurentei in ceea ce priveste relatia. Astfel, vor simti permanent dorinta de a arata bine, de a se afisa cat mai mult cu iubita in cadrul familiei si al prietenilor. Tentatiile sunt peste tot, si ei stiu asta foarte bine.

Are nevoie sa stie ca ea il asteapta acasa, orice s-ar intampla
Barbatii au nevoie de acest sentiment care le ofera siguranta. Indiferent de cat de obositoare a fost ziua, ei stiu ca nu sunt singuri atunci cand ajung acasa. O relatie de iubire se poate dovedi un prilej foarte bun de distractie si de momente placute petrecute impreuna. Orice sfarsit de saptamana poate fi maniera perfecta de a va relaxa impreuna, mai ales daca aveti amandoi locuri de munca solicitante.

Poate face iubitei surprize placute
Multi barbati se simt privilegiati gandindu-se ca sta in puterea lor sa faca anumite zile mai frumoase decat altele. Fie ca aleg sa iti faca o surpriza la locul de munca, fie ca aleg sa iti ofere flori caand mergeti sa luati pranzul, putinta aceasta este pentru ei foarte atragatoare. Totodata, acest aspect poate fi daunator unei relatii. Foarte multe cupluri se despart tocmai din cauza ca unul dintre parteneri a simtit ca nu il poate multumi pe celalalt. Sfatul nostru pentru barbati este sa nu dea dovada de exces de zel, pentru ca si surprizele pot obosi partenera, si sa fie moderati in alegerea momentului perfect, ca sa nu ajunga sa agaseze prin frecventa sau importanta.

Isi impartaseste viata alaturi de persoana iubita
Faptul de a se putea baza pe cineva este un aspect extrem de important atat pentru barbati, cat si pentru femei. De aceea, si barbatii pun pret pe aceasta realitate, simtindu-se astfel mai siguri pe ei si mai increzatori. Stabilitatea este foarte importanta deasemenea, mai ales ca echilibrul unei relatii se bazeaza tocmai pe acest aspect. O relatie este un dar extraordinar atat pentru barbat, cat si pentru femeie. Instabilitatea barbatului poate fi remediata prin atentie, afectiune si multa intelegere din partea partenerei lui.

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân