Cat de murdar vorbesti in pat?

Sunt multe cuplurile care se excita la auzul unor cuvinte nu tocmai cuminti.
  • Publicat:
Cat de murdar vorbesti in pat?
Cat de murdar vorbesti in pat?

Sunt multe cuplurile care se excita la auzul unor cuvinte nu tocmai cuminti. Se practica si inainte, si in timpul partidei sexuale. Vorbitul murdar da rezultate!

Le ofera placeri si ii stimuleaza. Cuvintele functioneaza ca un afrodiziac si sunt obligatorii pentru cei care exploreaza partea mai putin tacuta a sexului.

Potrivit studiilor, aproape 70% dintre cupluri practica sexul cu cuvinte, unele mai mult, altele mai putin specifice. Unele cupluri sunt excitate de cuvinte vulgare, altele de fraze cuminti, romantice, sau chiar de glume.

Altora le place ca organele lor sexuale sa aiba nume, sa fie alintate, sa fie comparate cu tot felul de alte obiecte.

Nevoia de cuvinte vulgare poarta si un nume. In dictionarele de specialitate se numeste „erotolalia” si se defineste ca dorinta de a asculta sau de a folosi cuvinte pentru excitarea sau satisfacerea sexuala”.

Se spune ca regina Egiptului, Cleopatra, il innebunea pe generalul roman Marc Antoniu cu cuvintele vulgare, astfel incat acesta a uitat ca era insurat. Octavia, sotia acestuia era frumoasa si atragatoare, dar, din pacate, nu ii satisfacea nevoia de cuvinte murdare in pat.

Cu toate acestea, practica vorbitului obraznic nu prea se gaseste in studiile sexologilor, dar e prezenta in literatura, filme si, mai ales, in viata reala.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân