Bărbaţii nu se învaţă minte! Cele mai comune 4 greşeli pe care le fac în dormitor

Iată care sunt cele mai comune greşeli pe care bărbaţii le fac în dormitor.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Bărbaţii nu se învaţă minte! Cele mai comune 4 greşeli pe care le fac în dormitor
FOTO: profimediaimages.ro / Bărbaţii nu se învaţă minte! Cele mai comune 4 greşeli pe care le fac în dormitor

Există foarte mulţi bărbaţi care aleg să vină la terapie pentru a învăţa tehnici mai bune în dormitor. Deşi este foarte important să ştii ce îi place partenerei atunci când vă aventuraţi printre aşternuturi, cunoştinţele tale sexuale sunt de cele mai multe ori vinovate de marile neplăceri din dormitor. Iată care sunt cele mai frecvente greşeli pe care bărbaţii nu încetează să le facă.

Dacă partenera nu are dispoziţia necesară pentru sex, crede că nu e atrăgător

Când un bărbat întâlneşte o femeie frumoasă, acesta simte ceva, iar de cele mai multe ori atracţia faţă de prezenţa feminină se manifestă în aparatul genital, iar astfel poate apărea o erecţie parţială. Dar când o femeie întâlneşte un bărbat atrăgător, indiferent că este vorba de partener sau o persoană necunoscută, este puţin probabil ca aceasta să simtă instant în zona genitală lubrifere şi o senzaţie călduţă. Dorinţa sexuală a bărbaţilor este bine înrădăcinată în corp, în timp ce în cazul femeilor, aceasta se impregnează în memorie, imaginaţie şi fantezie.

Este frustrat că partenera se excită greu

Diferenţa dintre bărbaţi şi femei în privinţa excitării este asemănătoare diferenţelor dintre grătarul pe gaz şi grătarul pe cărbuni. Oricât de mult le-ar plăcea femeilor să se excite instant, psihologic nu permit ca acest lucru să se întâmple rapid. Dacă îşi da seama că partenerul grăbeşte preludiul şi îi simte frustrările, subconştientul va îngreuna atingerea plăcerii.

Crede că sexul bun înseamnă performanţa din dormitor

Cea mai mare greşeală pe care o fac bărbaţii în dormitor este să creadă că erecţia de lungă durată înseamnă un sex mai bun. Dacă un bărbat se confruntă cu problemele de erecţie, pentru a evita ejacularea precoce se va detaşa complet de actul în sine. Însă, dacă i-ar spune partenerei că nu îşi poate controla orgasmul pentru că ea este mult prea sexy, lucrurile pot decurge altfel. Nu uitaţi că sexul oral poate fi un excelent substitut al penetrării.

Stimulează vaginul şi nu clitorisul

Ceea ce o femeie simte în vagin nu are nicio treabă cu ceea ce simte un bărbat că se întâmplă cu penisul lui în momentul penetrării. Senzaţiile la nivelul penisului stau la baza atingerilor, în timp ce vaginul presupune mai multă presiune. Pentru plăceri excepţionale necesară este stimularea clitorisului, care are peste 8000 de terminaţii nervoase şi care este centrul universului ei sexual.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”