Baile erotice

Pentru a pune la cale o baie erotica foloseste o combinatie de arome si atingeri senzuale pentru ca tu si partenerul tau sa va relaxati si sa va satisfaceti unul pe celalalt.
  • Publicat:
Baile erotice
Baile erotice

Pentru a pregati totul vei avea nevoie de:

– lumanari parfumate
– ulei de baie
– gel de dus
– burete de baie
– prosoape mari si pufoase
– cuburi de gheata

Pregateste “scena”
Decoreaza-ti baia cu lumanari. In fiecare coltisor aseaza cate o lumanare. Poti alege lumanari de diverse marimi si culori. Ai grija ca in apropierea acestora sa nu fie nimic inflamabil pentru a evita eventualele accidente. Dupa ce aprinzi lumanarile stinge lumina.

Arome si uleiuri esentiale
Umple cada cu apa calda si adauga uleiul sau gelul de baie. Poti folosi betisoare parfumate si uleiuri esentiale pe care sa le arzi in lampa de aromaterapie. Iata cateva dintre aromele afrodiziace:

– iasomie
– trandafir
– flori de portocale
– lemn de santal
– ylang-ylang

Amestecuri de plante aromate
De cele mai multe ori acestea sunt ambalate in saculeti din materiale textile si se pot agata chiar sub jetul de apa pentru a parfuma apa din cada.
Iata cateva plante cunoscute pentru proprietatile lor afrodiziace:

– lavanda
– lamaita (Lippia citriodora)
– rozmarin
– salvie
– cimbru

Plante cu proprietati relaxante

– musetel
– iasomie
– flori de tei

Alunga stresul
Asculta sunetul apei curgand, priveste palpaitul lumanarilor si lasa-te in voi senzatiilor produse de arome si de spuma din cada…

Cand sunteti amandoi perfect relaxati, folositi buretele de baie si gelul de dus pentru a va spala unul pe celalalt. Pentru senzatii “tari” folositi cuburi de gheata pentru a va atinge in locuri cu pielea sensibila.

Pentru ca senzatiile pe care le simtiti sa fie cu totul extraordinare, secretul este contrastul… Cu o carpa moale va puteti sterge spuma de pe corp iar apoi cu o lufa mai aspra va atingeti delicat pielea. La fel puteti proceda si cu gheata.

Daca va atingeti corpurile infirbantate de la apa din cada cu cuburile de gheata veti simti senzatii incitante. La sfarsitul baii infasurati-va unul pe celalalt in prosoape mari si pufoase.

Articol exclusiv online

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Monogamie sau poligamie?
Monogamie sau poligamie?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: