Astrograma pentru Valentine’s Day

Uneori esti multumita, alteori foarte nervoasa in prag de Ziua Indragostitilor? Fiecare are felul sau de a simti aceasta zi deosebita. In continuare, iti vom arata cum influenteaza zodiile sentimentele in preajma zilei de 14 februarie.
  • Publicat:
Astrograma pentru Valentine's Day
Astrograma pentru Valentine's Day

Berbec
Esti hotarata sa primesti cat mai multe felicitari si cadouri, dar si florile sunt foarte importante. Inainte de a astepta darurile, pregateste-te sa fii in centrul atentiei. Ai un tonus extraordionar, si daca stii sa profiti de ocaziile pe care destinul ti le ofera, ai mari sanse sa iti gasesti perechea.

Taur
Nu esti cea mai mare fana a acestei sarbatori, asa ca nu vom incerca sa sustinem contrariul. Firea ta pragmatica isi va spune cuvantul, si vei reusi sa eviti petrecerea la care colegele tale vor veni insotite de iubiti. Nu dezarma insa! Desi pare greu de crezut, ai mari sanse sa revezi un prieten vechi, pe care nu l-ai mai vazut de multi ani, fapt ce te va bucura nespus.

Gemeni
Ai programate doua intalniri pentru seara de Valentine, insa nu par sa se incheie cu o reusita notabila. Prietenii tai se vor simti neglijati, iar la sfarsitul zilei vei constata ca alegerea nu a fost tocmai cea reusita. Si bugetul va avea de suferit, din cauza rochiei scumpe pe care o vei cumpara pentru intalnire.

Rac
Foarte sensibila la atentii, foarte receptiva la sentimentele iubitului, vei petrece o seara de neuitat. Preagataste-i o cina deosebita, ca sa stie ca il apreciezi in aceasta zi speciala. Nu ezita sa ii vorbesti despre ceea ce simti, deoarece va fi si el foarte deschis.

Leu
Sa nu te lasi descurajata daca vei primi doar un trandafir, fara vreun ravas de dragoste prins in frunzele lui. Desi sanatatea lasa de dorit, iti recomandam sa iesi in oras, eventual cu cele cateva prietene care nu au nici ele iubit, si sa va distrati asa cum stiti voi. Ai grija la cheltuieli, pentru ca s-ar putea sa regreti pe urma!

Fecioara
Esti posesiva, poate un pic prea posesiva. Capriciile tale sunt funny de cele mai multe ori, dar ai toate sansele sa iti scoti din pepeni iubitul de data aceasta. Nu intinde coarda, si incearca sa fii multumita cu declaratiile pe care ti le face aproape in fiecare zi.

Balanta
Esti foarte generoasa, iar cei din jurul tau simt asta. Vei fi recompensata pe masura, insa nu uita ca exista cineva care te iubeste si care asteapta atentia ta. Valentine’s Day e o sarbatoare a iubirii, insa nu trebuie neaparat sa trimiti flori profesoarei din liceu, si nici matusii.

Scorpion
De ce sa mergi la o cina pretentioasa, cand desertul cel mai gustos se afla chiar acasa? Renunta la formalitati, si bucura-te de afectiunea partenerului. Timpul este deja o problema pentru tine, asa ca profita de momentele in doi de fiecare data cand ai ocazia!

Sagetator
Nu te grabi sa iti arati sentimentele fata de partenerul cu care tocmai ai inceput o relatie. In scurt timp, vei vedea ca nu este chiar ceea ce pare, si s-ar putea sa regreti. Gaseste o scuza plauzibila si petrece ziua de 14 februarie su prietenele tale cele mai bune.

Capricorn
Florile si cutiile cu bomboane de ciocolata sunt vise urate pentru tine. Astepti sa primesti un telefon mobil noi, dar nu stii cum sa-l faci sa inteleaga asta. Daca stie ca iti plac foarte mult, isi va da seama ce iti doresti, si nu va ezita sa iti faca un astfel de dar.

Varsator
Relatia pe care tocmai ai inceput-o, se va cimenta cu ocazia acestui 14 februarie. Va veti apropia mai mult, si veti descoperi ca aveti foarte multe lucruri in comun. Nu te grabi sa tragi concluzii, insa fii increzatoare in sansele voastre. Poate la anul, tot de Ziua Indragostitilor, vei avea deja verigheta pe deget.

Pesti
Fiind o persoana foarte senzitiva si atenta la nevoile celor din jur, pentru tine, aceasta sarbatoare este cu adevarat speciala. O zi in care lumea iubeste si nu fereste sa recunoasca, o zi in care toti daruiesc si primesc. De buna seama ca vei fi inclinata sa crezi ca ar fi o lume mai buna daca ar fi Valentine in fiecare zi…

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Ce cred barbatii despre iubire?
Ce cred barbatii despre iubire?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân