Ai vise erotice cu persoane necunoscute sau în locuri ciudate? Află semnificaţia lor!

Recunoaşte! Şi tu faci pare din categoria „ciudatelor” care visează că fac sex cu un coleg de muncă sau într-un loc cu totul neobişnuit. Visele erotice sunt perfect normale şi pot ascunde mai multe semnificaţii.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ai vise erotice cu persoane necunoscute sau în locuri ciudate? Află semnificaţia lor!
Sursa foto: Shutterstock

Recunoaşte! Şi tu faci pare din categoria „ciudatelor” care visează că fac sex cu un coleg de muncă sau într-un loc cu totul neobişnuit. Visele erotice sunt perfect normale şi pot ascunde mai multe semnificaţii. Lauri Loewenberg, un psiholog expert în descifrarea viselor, ne spune ce înseamnă atunci când visăm că facem sex cu fostul iubit, cu un necunoscut, cu un amic, cu o vedetă… şi aşa mai departe.

Ce ascund visele erotice

Faci sex cu ex-ul

Dacă visezi des să faci dragoste cu prima ta iubire sau cu ex-ul, nu te îngrijora. Nu înseamnă că încă îl iubeşti sau că ar trebui să-ţi părăseşti actualul partener. De vină pentru aceste vise sunt sentimentele care te reprezintă în prezent. E posibil să simţi nevoia de a fi pătrunsă iar de fiorul primei iubiri, să fi intrat într-o rutină cu partenerul sau să te simţi singură. Aceste vise sunt un semnal prin care creierul îţi atrage atenţia că are nevoie de noutate. Cu alte cuvinte, condimentează-ţi puţin viaţa intimă şi readu pasiunea în prim-plan!

Sexul cu un necunoscut

Visul în care faci sex cu un necunoscut, a cărui faţă abia o vezi, este destul de comun. De asemenea, agresivitatea actului sexual cu o persoană a cărei identitate nu o cunoşti este frecvent întâlnită.

 

Un astfel de vis erotic simbolizează nevoia ta de de a fi mai dominantă în relaţia de cuplu şi dorinţa de a te cunoaşte mai bine.

Sexul cu un amic

Psihologul spune că visul în care faci sex cu o persoană de sex opus cu care ai o relaţie platonică, deci care exclude dorinţa sexuală, exprimă cumva felul tău de a fi. Loewenberg spune să aplicăm „regula celor 3 lucruri”. De exemplu, spune trei lucruri care îţi vin în minte atunci când te gândeşti la persoana respectivă. Acum atribuie-ţi aceste calităţi (sau defecte, de ce nu?). Aşadar, dacă visezi că faci sex cu un amic, nu înseamnă că eşti atrasă de el din punct de vedere sexual; subconştientul tău „lucrează”, în sensul în care doreşte să îţi transmită că te asemeni foarte mult cu persoana respectivă.

Cu o persoană de acelaşi sex

Dacă eşti femeie, visele erotice cu… femei sunt destul de comune, potrivit psihologului. Nici măcar visele ciudate sau apărute în momente neimportante din viaţa ta nu ar trebui să te pună pe gânduri în legătură cu oricentarea ta sexuală, ci mai degrabă ar trebui să meditezi la ceea ce reprezintă femeia din vis.

Este ea puternică, autoritară sau, dimpotrivă, foarte blândă? Gândeşte-te ce anume ai făcut în ultima vreme, astfel încât să fii mândră că eşti femeie. Poate ai fost promovată la job, unde eşti înconjurată doar de bărbaţi? Sau poate faci voluntariat pentru o cauză feministă? Ori, pur şi simplu, poate eşti în căutarea unor astfel de mici „victorii” pe plan personal.

Sex cu o vedetă

Un astfel de vis erotic nu poate avea decât două explicaţii: fie consideri că vedeta este super hot şi ţi-ai dori să ai parte de o partidă incendiară cu ea, fie aplici regula celor 3 lucruri amintită mai sus. De exemplu, dacă vedeta respectivă este un muzician, încearcă să faci legătura între versurile acestuia şi viaţa ta. E posibil să descifrezi astfel un mesaj pe care creierul tău încearcă să ţi-l transmită.

Sex cu o persoană pe care o urăşti

Sexul făcut la nervi poate fi grozav, dar să faci sex cu o persoană pe care o urăşti din toţi rărunchii este un vis complet aiurea. Merită totuşi să reflectezi puţin asupra acestui episod. Oare de ce o persoană pe care nu o suporţi îţi apare în vise, înclusiv în cele erotice? Poate te gândeşti prea mult la ea, poate ar trebui să încerci să cazi la pace, să găseşti o cale prin care să îngropaţi securea războiului. De asemenea, ar putea fi şi un semn că îţi doreşti să ai o anumită trăsătură de caracter a persoanei pe care o dispreţuieşti, oricât de bizar ar părea.

Sex cu un coleg de muncă

Visele erotice în care partenerul de sex este un coleg de muncă se aseamănă ca semnificaţie cu cele în care protagonistul este un amic.

Adeseori, visele erotice îl implică inclusiv pe şeful tău, dar acestea au altă simbolistică: de putere, de dominaţie. E posibil să îţi doreşti să fii şi tu un pic mai dominantă în relaţia de cuplu.

Sexul în grup

Potrivit specialistului, visele cu orgii sexuale sunt asociate cu un nivel crescut de stres în viaţa de zic cu zi, cu confuzia şi cu suprasolicitarea pe toate planurile. Dacă încerci să faci faţă mai multor sarcini la serviciu, ai copii care te obosesc şi îţi pun numeroase întrebări sau pur şi simplu eşti într-o perioadă cu multe examene, e foarte posibil să ai parte de astfel de vise erotice.

Sexul în locuri publice

De multe ori, nu persoanele cu care facem sex în vis ne rămân întipărite în minte, ci mai degrabă locul în care o facem. În vise, localizarea geografică simbolizează harta vieţii reale: cum ar fi casa, locul de muncă, relaţia de cuplu, socializarea. Locurile publice apărute în visele erotice simbolizează anumite aspecte ale vieţii tale de care eşti foarte preocupată în prezent. De exemplu, dacă visezi că faci sex la birou, de faţă cu mai mulţi oameni, înseamnă că te extenuezi cu munca şi că ar trebui să o laşi mai uşor. Acelaşi lucru se aplică dacă visezi că faci sex într-o şcoală: înseamnă că ai învăţat foarte mult şi că ar trebui să te mai relaxezi un pic.

O altă locaţie frecvent întâlnită în visele erotice este casa părintească, cea în care ne-am trăit copilăria. Poate fi destul de ciudat să visezi că faci sex în patul tău de când erai o copilă, dar psihologul spune că este perfect normal şi poate simboliza nevoia noastră de maturizare sau, din contră, teama de asumare a responsabilităţii.

Visul în care experimentezi un orgasm de zile mari

Ei bine, nu doar bărbaţii pot avea vise umede. Potrivit specialiştilor, şi femeile se pot bucura de vise erotice în care au parte de cele mai fabuloase orgasme. De altfel, potrivit studiilor, se pare că femeile au parte de mai multe vise erotice pe măsură ce îmbătrânesc, în timp ce bărbaţii au din ce în ce mai puţine vise de acest gen odată cu trecerea anilor. Pe lângă plăcerea resimţită, orgasmul din vis poate reprezenta un moment important din viaţa ta, poate o căsătorie, o promovare la serviciu, ceva pentru care ai depus eforturi şi care acum îţi oferă roadele. Desigur, poate semnifica şi pofta nebună de a face sex.

Te visezi însărcinată 

Chiar dacă nu implică sex, acest vis este destul de frecvent întâlnit şi simbolizează lucrurile importante din viaţa reală care sunt în plină desfăşurare: poate fi vorba despre un proiect la muncă în care te-ai implicat total sau despre un examen pentru care ai muncit din greu.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân