7 secrete pe care femeile le spun prietenelor dupa contactul intim

Femeile impartasesc detalii intime una cu cealalta intrucat demonstreaza faptul ca pot atrage barbati extraordinari care au grija de ele atat in dormitor cat si in afara lui.
  • Publicat:
7 secrete pe care femeile le spun prietenelor dupa contactul intim

Te pup si nu spune, este un lucru din trecut, dupa cum femeile au destainuit ca adora sa disece si sa discute momentele lor cele mai intime cu prietenele apropiate.

Un studiu recent a restrans subiectele de discutie la 7 teme ce vor fi analizate, care nu sunt omise in conversatii intre femeile active sexual.

Studiul, realizat de VictoriaMilan, a intrebat 8.407 din membrele sale active din 21 de tari (la ce se gandesc) ce notite isi iau in timp ce fac sex si despre care discuta mai tarziu cu prietenele lor. Barbatii pot fi siguri ca de fiecare data cand iau o femeie in pat, urmatoarele 7 subiecte vor fi discutate.

Durata intalnirii este intotdeauna un subiect fierbinte al conversatiei pentru femeile din Belgia, Finlanda si Norvegia. Sincronizarea reprezinta totul si ea va observa cantitatatea de timp (pana la ultimul minut) ce i-a luat-o lui sa o abordeze sa o invite acasa la el, orele sau zilele pe care si le-au petrecut in dormitor.
Cat timp a petrecut el la preludiu si daca au facut sex mai mult decat o singura data, atunci care a fost timpul lui de recuperare…?

Marimea este un subiect fierbinte, dar cei mai putin bine dotati se vor simti usurati sa afle ca nu ajuta sau impiedica ratingul de dormitor pe care vi-l va da o femeie. Marimea penisului unui barbat este primul lucru de care femeile din Irlanda, Polonia si Africa de Sud isi vor intreba prietenele, iar daca nu a fost marimea potrivita, ceea ce este important este cum a compensat el acest lucru. Tehnicile cu degetele, limba si petrecerea timpului asigurandu-se ca ea este pe deplin satisfacuta vor conta mai mult decat o marime enorma.

Epilarea la barbati este un subiect masiv de conversatie pentru femeile din Statele Unite, Australia si Danemarca – ele vor verifica sa vada daca un barbat este tuns, epilat cu ceara, ras, stilat sau natural din varful capului pana in varful degetelor de la picioare. A fi epilat chiar acolo jos este o chestiune de preferinta personala insa doamnele ne spun ca o modalitate buna de a gandi acest lucru este: ce preferi la altii se reflecta la tine insati.

Femeile din Franta, Spania si Regatul Unit ne spun ca, cuvintele spuse unei femei inainte sa o aduci in pat sunt importante, dar ce spuneti despre cuvintele soptite odata ce sunteti intre asternuturi? A fost impunator in pat? A fost dulce? Ti-a spus ca te-a iubit din primele cinci minute? A fost palavrageala agitata sau tacere absoluta? Toate acestea vor fi luate in considerare – si repetate unei gasti de prietene – dupa eveniment. 

Mirosul si gustul sunt factori semnificativi pentru toate femeile, insa reprezinta subiectul de analiza #1 pentru femeile din Elvetia, Austria si Suedia. A fumat, a baut tarie sau s-a spalat pe dinti inainte sa o duca in pat?  Pielea lui a fost sarata, dulce, transpirata…?
A avut grija sa se asigure ca este curat si pregatit pentru ea ori a presupus faptul ca ea va „cobori” indiferent de faptul ca el a venit la intalnire si dincolo de ea direct de la serviciu? Absolut fiecare detaliu este luat in considerare – iar domnii ar fi sfatuiti sa faca un dus rapid daca doresc ca iubita lor sa fie generoasa in pat.

Disperarea unui barbat si dorinta lui de a o avea chiar aici, chiar acum vor fi cu siguranta subiectul de conversatie #1 printre femeile din Olanda, Noua Zeelanda si Ungaria dar desigur – domnii ar trebui sa se asigure ca publicul lor este deschis ideii toaletei unui restaurant sau a unui parc public in drum spre casa. Uneori, faptul ca a inceput in hol si s-a incheiat pe podeaua bucatariei este de ajuns.

Vigoarea unui barbat este de o extrema importanta pentru femeile din Germania, Italia si Republica Ceha, care vor fi hipnotozate de ea si vor memora cat de tare este barbatul ei si cat timp ramane asa pentru ea. Pe cat de nesatisfacator ar putea fi pentru un tip faptul ca nu se poate intari dupa ce a baut prea mult sau pur si simplu de nervi, este posibil ca fata sa nu fie asa de suparata deoarece stie ca maine va fi o poveste grozava pentru fete.

Sigurd Vedal, Fondator si CEO al site-ului Victoria Milan, a afirmat ca, conversatiile in “dimineata de dupa” reprezinta o oportunitate grozava pentru femeile competitive sa isi scoata in evidenta indemanarea sexuala.

„Femeile impartasesc detalii intime una cu cealalta intrucat demonstreaza faptul ca pot atrage barbati extraordinari care au grija de ele atat in dormitor cat si in afara lui. Stim de asemenea ca daca el este extraordinar, aceasta informatie va fi impartasita numai cu cele mai apropiate prietene, pentru a scapa de femeile pradatoare care sa vina dupa el.
„Conversatiile intre femei sunt foarte deschise – ele le vor spune prietenelor apropiate binele si raul, locurile si totul. La sfarsitul zilei, este important sa poata sa se distreze pe cinste atunci cand lucrurile nu merg atat de bine in dormitor,” a afirmat Dl. Vedal.

Acest studiu a fost realizat in 21 de tari: Suedia, Australia, Noua Zeelanda, Austria, Danemarca, Belgia, Finlanda, Spania, Norvegia, Polonia, Franta, Italia, Ungaria, Statele Unite, Olanda, Germania, Regatul Unit, Irlanda, Republica Ceha, Elvetia si Africa de Sud.

Foto: 123rf. com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”