5 tipuri de orgasme pe care le poţi avea şi tu

Iată 5 tipuri de orgasme pe care le poţi avea garantat.
  • Publicat:
5 tipuri de orgasme pe care le poţi avea şi tu
Draga mea, ai fi surprinsă, dar la capitolul orgasme sunt multe pagini scrise. Este mult mai complex decât ne-am fi aşteptat, iar corpul uman este capabil de atât de multe lucruri încât sigur ţi-ai dori să experimentezi mai des aceste plăceri. Pentru a înţelege mai bine tot acest proces, în primul rând trebuie să înţelegi ce este, de fapt orgasmul.
 
Dacă ar fi să-l definim ca la carte, am spune că orgasmul este rezultatul finalapărut ca răspuns activităţii ciclice, fiind o plăcere fizică intensă, controlată involuntar de sistemul nervos autonom. Unele orgasme se concentrează mai mult asupra vaginului, în timp ce altele se pot simţi ca o explozie în tot corpul provenind din locuri la care nu te-ai fi aşteptat.

Orgasmul clitoridian

Clitorisul este principala zonă pe care femeile îşi doresc ca partenerii lor să o exploreze, mai ales că acolo se găsesc peste 8000 de terminaţii nervoase, ceea ce face nu doar să fie extrem de accesibil şi rapid, ci şi o binecuvântare a plăcerii. Bineînţeles, fiecare femeie este diferită şi poate ajuge la orgasm mai rapid sau nu. Revenind, clitorisul este cea mai sensibilă zonă a corpului şi poate fi stimulat nu doar oral sau manual, ci şi cu anumite materiale. 

Punctul G

Punctul G se regăseşte pe peretele principal al vaginului, cam la jumătatea distanţei de la deschiderea vaginală. Evident, nu se vede, dar se simte. Poţi introduce un deget şi mai apoi să apeşi înainte şi sigur vei simţi o zonă puţin umflată. Cu mişcări delicate joacă-te în acea zonă şi, cu siguranţă orgasmul va fi unul garantat.

Orgasm simultan

Dacă poţi face faţă orgasmelor multiple, atunci poţi face faţă şi orgasmelor simultane. Mai exact, acesta are loc atunci când sunt stimulate mai multe zone erogene în acelaşi timp precum stimularea punctului G şi a clitorisului simultan, ambele aducându-te la orgasm.

Orgasmul anal

Sexul anal este esenţial pentru orice femeie, mai ales că şi aici poţi simţi plăceri nebănuite. Tocmai pentru că se află atât de aproape de vagin şi clitoris, există un ţesut care le conectează, numit perineu, care are aceleaşi terminaţii nervoase.

Ejacularea

Da, femeile ejaculează, iar acest lucru are loc în momentul în care femeia este stimulată şi excitată la cote maxime, ceea ce provoacă o explozie de fluide din glandele aflate lângă uretră. De cele mai multe ori, atingerea punctului G duce la ejaculare. 
Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”