5 greseli pe care le fac femeile in pat

Ce face ca o femeie sa fie buna in pat? Cine poate raspunde la aceasta intrebare daca nu chiar cel cu care imparte patul? Cercetatorii au luat cativa barbati la intrebari pentru a afla asta. Dintre toate lucrurile pe care sa nu le faci in pat, acestea cin
  • Publicat:
5 greseli pe care le fac femeile in pat
5 greseli pe care le fac femeile in pat

Nu stim destule despre sex
Trebuie sa ai cateva notiuni de baza de anatomie ca sa te pricepi la sex. Este foarte adevarat ca ceea ce functiona la fostul tau iubit nu are neaparat acelasi efect asupra actualului, dar in principiu zona genitala este cam la fel pentru toata lumea. Cu totii avem aceleasi puncte erogene, in functie de sex. De aceea este important sa stii care sunt acele puncte erogene, unde sunt plasate si ce trebuie sa faci pentru a-i produce iubitului tau placere. Prin urmare, documenteaza-te! Cumpara cateva carti de specialitate si studiaza-le. Odata ce ai acumulat cunostintele de baza, le poti pune in practica si le poti “testa” pe iubitul tau, evident cu completarile de rigoare din partea acestuia.

Ne asteptam ca barbatii sa ne citeasca gandurile
Daca te astepti ca iubitul tau sa stie exact ce vrei si cand anume, vei ramane asteptand. Numai pentru ca cineva te cunoaste foarte bine si doreste sa iti faca pe plac, asta nu inseamna ca iti poate ghici dorintele cu mare precizie. Multe femei considera ca perechea lor ar trebui sa stie de ce anume au chef in pat si cum sa procedeze iubitul ca sa le faca sa se simta bine. Este adevarat ca dupa o perioada mai lunga de timp cei doi parteneri ajung sa se cunoasca destul de bine incat sa stie care sunt preferintele celuilalt, dar asta nu inseamna ca stie exact ce iti doresti si cand anume.

Parem interesate de sex numai la inceputul relatiei. Odata ce relatia a devenit serioasa, ne pierdem interesul
Unii barbati ajung din aceasta cauza sa creada ca femeile nu sunt deloc interesate de sex. Cred ca ne prefacem la inceputul relatiei, iar cand “am pus mana pe ei” renuntam la a mai juca teatru. Exista o explicatie mult mai putin sinistra si mai logica decat aceasta. Femeile se plictisesc de sex daca acesta devine previzibil. Iar daca esti plictisita, iti este greu sa obtii un orgasm pentru ca ai nevoie de mai multa stimulare mentala si fizica decat el. Numai o mica schimbare poate face diferenta. Schimba pozitia sau camera. Puteti lasa lumina aprinsa sau stinsa, altfel decat obisnuiati pana acum. Este destul de usor, e nevoie doar de putina imaginatie.

Il lasi pe el sa faca totul
Unele femei sunt de parere ca este treaba lui sa aiba initiativa cand vine vorba de sex, dar este tot treaba lui sa faca totul mai departe. Este destul de jenant sa stai intinsa si sa te astepti ca el sa se ocupe de restul. Implica-te mai mult, preia initiativa mai des si incearca sa preiei controlul in timpul partidelor de sex. Va fi cu adevarat impresionat daca tu vei fi cea care face primul pas, atunci cand nici nu se asteapta.

Nu esti multumita de felul in care arati
Parerea pe care o ai despre corpul tau iti influenteaza viata sexuala. Daca de fiecare data cand faceti sex esti stresata ca ai cateva kilograme in plus, ca ti se vad “sunculitele” daca stai intr-o anumita pozitie sau ca sanii tai nu sunt destul de mari, normal ca nu iti mai ramane timp sa te bucuri de sex. A fi o amanta buna inseamna printre altele a avea incredere in tine.

Articol exclusiv online

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân