4 zone erogene pe care nu le explorezi suficient

În afară de locurile pe care le cunoşti ca fiind sensibile şi dătătoare de senzaţii incredibile, există şi zone erogene cărora nu le acorzi suficientă atenţie.
  • Publicat:
4 zone erogene pe care nu le explorezi suficient

Când tu şi partenerul tău aveţi chef de sex dar nu prea aveţi timp la dispoziţie, probabil că ajungeţi să faceţi partide care ar concura cu succes la orice probă de sprint de la competiţiile sportive, iar preludiul chiar nu mai contează, nici măcar pe post de încălzire. Ceea ce e perfect în regulă şi de preferat decât lipsa totală a sexului.

Dar nu ignora nici partidele lungi şi pasionale, pentru că acestea îţi vor da ocazia să explorezi zonele erogene mai puţin cunoscute şi să te poţi juca cu diferite tipuri de stimulare, care îţi vor garanta orgasme de neuitat.

Ca să îţi dăm o mână de ajutor, iată 4 zone erogene pe care tinzi să le ignori şi care îţi pot da senzaţii nebanuite.

Scalpul

Există un motiv pentru care un masaj al capului poate să te facă să te simţi atât de bine. Această zonă are o întreagă serie de terminaţii nervoase, iar stimularea acestora te poate ajuta să te relaxezi şi să eliberezi tensiunea – un beneficiu grozav, având în vedere că, de cele mai multe ori, relaxarea stă în calea unei excitaţii corespunzătoare. Fă-i partenerului un masaj al scalpului, crescând intensitatea mişcărilor pe măsură ce se obişnuieşte cu senzaţia şi vezi cum se transformă de plăcere. Schimbaţi rolurile, pentru satisfacţie garantată.

Urechile

Urechile sunt extrem de sensibile şi atunci când sunt atinse pot duce la diferite forme de excitare. Terminaţiile nervoase existente în lobul urechii îţi pot garanta senzaţii năucitoare, mai ales dacă sunt atinse în mod corespunzător. Lobul este, în general, zona cea mai plină de satisfacţii, aşa că nu ai cum să dai greş dacă începi din această zonă. Foloseşte-ţi cu încredere limba şi vezi cum partenerul tău se transformă de plăcere. Şi dacă partenerul tău are piercing-uri, este cu atât mai sensibil la genul acesta de atingere, aşa că o să ai puncte în plus la capitolul excitaţie.

Spatele genunchilor

Aceasta nu este de obicei o zonă pe care ai fi crezut-o fiind sexy, dar partea din spate a genunchiului este sensibilă din aceleaşi motive ca şi gâtul – are o piele foarte subţire şi o mulţime de terminaţii nervoase. Dacă îţi vei atinge partenerul în această zonă, acesta va avea parte de senzaţii puternice care se vor rostogoli, practic, în întreg corpul, mai ales dacă începi preludiul cu explorarea acestei zone. Atinge uşor cu buzele, masează cu degetele sau joacă-te cu variaţiile de temperatură. Dacă este o zi călduroasă, joacă-te cu un cub de gheată în spatele genunchiului şi îţi  garantăm senzaţii memorabile.

Abdomenul

Ai auzit vreodată despre un coregasm – un orgasm spontan care apare în timpul unui antrenament de bază? Acesta este de fapt un lucru real, şi are sens. Nu numai că muşchii din regiune pot cauza o orgasm, dar stomacul este foarte receptiv la atingere în general. Şi pentru că abdomenul este atât de aproape de părţile tale intime, este nevoie doar de o mică atingere sau de o simplă mângâiere pentru a aprinde dorinţa. Fie cu degetele, fie cu limba, porneşte în sus, atinge încet în josul buricului, o zonă foarte puternic erogenă şi mergi în jos spre linia centurii. Cu cât te deplasezi mai mult spre organele genitale, cu atât vor fi mai puternice senzaţiile. În timp ce partenerul îţi priveşte mişcarea degetelor şi a gurii, anticiparea senzaţiilor va spori senzaţia de plăcere, mai ales pe măsură ce te apropii de coapse, unde senzaţiile vor atinge apogeul.

Foto: Pressfoto / Freepik

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”