4 tipuri de barbati de care sa nu te indragostesti

Te-ai intrebat vreodata daca tipii de care te simti atrasa nu sunt, de fapt, niste natarai deghizati?
  • Publicat:
4 tipuri de barbati de care sa nu te indragostesti
4 tipuri de barbati de care sa nu te indragostesti

Unii barbati pot parea ca scosi din cutie. Mereu parfumati, distractivi, cu replicile la ei. Evident ca te simti atrasa. Dar daca sunt, de fapt, niste natarai deghizati? Sa nu zici ca nu te-am avertizat…

Nataraul nr. 1: Pretentiosul tras la patru ace
Acest tip este intotdeauna imbracat la patru ace si orientat spre eficienta si profit. El lucreaza constiincios, de multe ori sta si peste program, dar apoi isi desface nodul la cravata si petrece ca si cum nu ar exista ziua de maine.

Din pacate, chiar urmeaza o noua zi. De fapt, va incepe in circa trei ore. Asa ca putinul timp care i-a mai ramas il va imparte intre tine si BlackBerry-ul sau.

Un adevar urat despre acest tip de barbat: banii sunt dragostea vietii sale. Asa ca nu e cazul sa fii prea surprinsa daca tu vei fi mereu pe locul doi… sau chiar trei din moment ce el este, cel mai probabil, preocupat sa faca tot felul de calcule cu secretara.

Nataraul nr. 2: Indragostitul de adrenalina
Acest tip de barbat face parasutism, surf, se ia la intrecere cu taurii – orice ii provoaca cresterea nivelului de adrenalina. Este disperat sa isi sculpteze abdomenul si bratele pentru a-si dovedi spiritul aventurier. Deci, daca vrei sa-l faci fericit, trebuie sa fii si tu ca argintul viu, sa deborbezi de energie si sa fii dispusa sa incerci tot felul de provocari.

Acestui barbat nu ii place sa stea prea mult intr-un singur loc si cu siguranta nici de tine nu i-ar placea daca ai da orice pentru confortul canapelei. Si nu, nu e doar o faza prin care trece acum. Chiar trecuti bine de 30 de ani, acesti tipi vor concura la maratonul de alergat, sau chiar la triatlon.

Da, asta inseamna o vacanta in Hawaii, dar in loc sa lenevesti la plaja, va trebui sa il aplauzi de pe margine in timp ce el lupta pentru locul intai. Cum, nu iti suna a distractie?!

Nataraul nr. 3: Simpaticul… prea simpatic
El va ridiculiza toate acele lucruri care te fac sa arati ca te straduiesti prea mult. Mai mult, isi alege haine care il fac sa arate ca un tip simpatic, cu picioarele pe pamant. De fapt, micul lui secret murdar este ca petrece chiar mai mult timp alegandu-si tinuta decat adevaratii pasionati de moda. Ceea ce-l va face putin cam ipocrit.

Il recunosti stand la bar si intrebandu-se “Oare de ce tipa asta sexy umbla tocmai cu tipul acela? Intr-o zi ii va veni mintea la cap si va cauta un tip dragut ca mine!” Adevarul este ca e atat de preocupat sa fie amabil si sa nu iasa in evidenta incat pur si simplu nu ai cum sa nu observi cat e de banal!

Natarul nr. 4: Fitosul fin
El este tipul care vrea sa starneasca valuri cand intra in club, isi rezerva locuri in sectiunea VIP-urilor si comanda toata noaptea cele mai scumpe bauturi. Are succes la femei “tavalindu-le” prin conversatii triviale. Da, este un adevarat Casanova cu palarie cu boruri (si-a inlocuit sapca de camionagiu cu aproximativ un an in urma).

Acest tip debordeaza de incredere si, cu siguranta, se pricepe sa te vrajesca cu lumea lui minunata. Da, s-ar putea sa te simti rasfatata, dar atentie: e posibil sa nu fii singura lui “achitizie”.

Tie ce tip de barbati nu iti place?
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”