10 dusmani ai vietii sexuale perfecte

Obisnuinta este o veritabila otrava pentru cuplu, pentru ca rutina este sinonima cu plictiseala. Cum ajungeti insa in pat cu dusmanul? Si mai ales cum iti poti surprinde iar si iar partenerul care te stie atat de bine? Ca sa va cuprinda din nou fiorii, nu
  • Publicat:
10 dusmani ai vietii sexuale perfecte
10 dusmani ai vietii sexuale perfecte

Ore la birou: infinite, ore cu jumatatea ta: zero
Trebuie sa incetezi sa mai vii atat de tarziu de la munca. Nu numai ca asa nu mai ai timp pentru voi, ci chiar daca iti mai raman cateva ore, vei fi din cale afara de obosita si irascibila incat nimic bun nu va iesi si numai de sex nu-ti va arde. Si ia observa cu atentie, nu cumva serviciul si problemele lui au devenit singurele subiecte de discutie in cuplul vostru?

Televizorul se aprinde, pasiunea se stinge
Sexologii au realizat un studiu care a aratat ca persoanele care au un televizor in dormitor fac de doua ori mai putin sex decat cei care nu tin aparatul in incapere. Datele mai exacte spun ca persoanele cu televizor fac dragoste de numai patru ori pe luna, adica de doar 48 de ori pe an. Spre deosebire de ceilalti care se iubesc de opt ori pe luna si de 96 pe an. Ori scoateti televizorul din dormitor, ori incheiati un pact: nu-l deschideti, fie ce-o fi, patru seri pe saptamana.

Viata in papuci de casa
Consecinta sau nu a faptului ca nu va dezlipiti ochii de micul ecran, cert e ca nu mai iesiti in oras. Pe vremuri, serile la cinema se transformau acasa in „dezbateri” pasionale. Acum, daca mai mergeti in lume o data pe luna, si atunci doar ca sa vizitati prietenii (daca nu invinge comoditatea si vin ei la voi). Trebuie sa regasiti magia escapadelor care se terminau cu nopti fierbinti.

Ce atata cochetarie? Merge si asa!
Nu prea merge. Chiar daca sunteti un cuplu si va cunoasteti de ani si ani, nu inseamna ca nu trebuie sa mai acorzi atentie micilor detalii. Nu arunca abonamentul la fitness acum ca ai un prieten stabil, nici nu trece pe la coafor din an in Paste, ca doar el te iubeste si ciufulita. Ii demonstrezi ca prezenta lui este importanta pentru tine si pui mare pret pe impresia pe care i-o lasi. Iar dorinta creste si mai abitir…

Lipsa atentiei fata de celalalt costa
Vorbim aici de simplul fapt de a-l privi atent pe celalalt. Sa remarci cand si-a cumparat o camasa noua sau si-a schimbat tunsoarea. Nu ezita sa-i spui cand crezi ca este din cale afara de elegant ori sexy sau cand replicile lui intr-o anumita discutie te impresioneaza. Complimentele sincere cantaresc mult intr-o relatie…

Patru socri de cosmar
Oricat de legata ai fost tu de fusta mamei si de pantalonii tatei, nu il forta si pe el sa ii vada zilnic sau sa astepte cu teama ziua de duminica stiind ca urmeaza pranzul cu ei. Intimitatea voastra e cea mai importanta. Gandeste-te numai de cate ori ai renuntat la momentele in doi ca sa mergeti in vizita la ei sau de cate ori ati intrerupt totul cand va era lumea mai draga ca sa-i raspunzi mamicii la telefon.

Fara proiecte pe termen lung
Sa formezi un cuplu nu inseamna numai sa infrunti problemele zilnice, fara sa te gandesti la viitor. Trebuie sa construiti impreuna de la proiecte pe termen scurt (vacante), pana la proiecte ambitioase (copii). Vorbiti des despre viitorul vostru, acest lucru va aduce coeziune in relatie si va va da o pofta nebuna de a merge inainte impreuna. Si beneficiile se vor simti in toate aspectele relatiei.

Unde comunicare nu e, nimic nu e
Lipsa dialogului este nefasta pentru cuplu si e legata adesea de lipsa de timp. Trebuie sa faceti un mic efort sa va ascultati, sa comunicati mai bine in toate privintele. In special in cea a vietii intime care, numai asa poate deveni tot mai satisfacatoare.

Pentru sanatatea cuplului, evitati excesul de gelozie
Baza unui cuplu este increderea reciproca, asa ca inceteaza sa il tot supraveghezi sau sa-l bombardezi cu intrebari de genul unde, cu cine, cand, cat umbla. O sa-l sufoci si vei sfarsi prin a-l indeparta definitiv, il vei arunca tu in bratele alteia. In relatii in care sentimentele de gelozie sunt moderate si rare, ele sunt chiar benefice.

Si in seara asta ma doare capul…
Nu cauta motive sa eviti momentele intime dintre voi. Chiar daca este normal sa va iubiti mai rar o data cu trecerea timpului, nu trebuie sa devina o regula! Trebuie sa va pastrati fanteziile si imaginatia. Schimbati locuri, variati pozitii… nu asteptati rezultate mari cu munca putina. Lucrati mereu la noi „scenarii”.  

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cand menstruatia te ingrijoreaza...
Cand menstruatia te ingrijoreaza...
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: