Sex inedit

Simti ca sexul nu mai este ca altadata? Ai senzatia ca in pat, lucrurile se insinueaza mereu in aceeasi maniera? Exista solutii. Nu trebuie sa te plafonezi in relatii intime plicticoase. Cea mai la indemana rezolvare este aceea de a pune un pic de sare si
  • Publicat:
  • Actualizat:
Sex inedit
Sex inedit

Sexul se aseamana in buna masura cu un roman. Contine personaje, locatie si intriga. Daca ai un partener stabil si daca  nu esti adepta  schimbarilor, singura solutie este sa schimbi locatia din cand in cand. Nu te lasa intimidata de idee! Exista foarte multe pozitii pe care le poti incerca in functie de locul unde alegi sa incerci o partida inedita de sex. Bineinteles, depinde foarte mult atat de tine cat si de iubitul tau. Fiecare cuplu are libertatea sa aleaga in functie de tipul de relatie pe care o au partenerii.

Sex on the floor (Sex pe podea)
Cu prima ocazie cand ai o relatie intima plictisitoare, impinge-ti iubitul pe podea atunci cand se asteapta cel mai putin. Surpriza poate pastra flacara pasiunii aprinsa chiar si cateva luni de la acel moment incolo. Totusi, inainte de a urma acest sfat, asigura-te ca patul vostru nu e prea inalt, ca sa eviti eventuale accidente. Trebuie de asemenea sa fii atenta sa nu iti vatami pielea daca suprafata covorului este dura. Poate fi dureros, iar ce e mai grav e ca dureaza cateva zile pana se vindeca. Ai grija sa fie ceva asezat pe jos in cazul in care nu ai covor. O simpla miscare gresita poate transforma un moment intens in durere.
Sex on the couch (Sexul pe canapea)
Camera cea mai apropiata de dormitor este livingul. Probabil te-ai intrebat de multe ori cum o fi sa incerci o pozitie noua pe canapea. Acum a venit momentul sa vezi cum e. Vei vedea cat de incitant este sa mergeti din dormitor in sufragerie in timp ce va sarutati, iar hainele zboara imprejur. Inainte sa incercati sa faceti dragoste in acest fel, e bine sa stiti cum este atunci cand unul dintre voi sta in picioare. Puteti incerca in prealabil cu ajutorul unui scaun potrivit.

Sex in the kitchen (Sexul in bucatarie)
Multe dintre voi se gandesc la urmatoarea locatie ca fiind baia. Gresit! Urmatoarea este bucataria. De fapt, baia este ultima. Trebuie sa vedeti aceasta gradare ca pe o succesiune fireasca inainte de a parasi casa in aventura sexuala pe care v-o propunem. Sa revenim la bucatarie; exista multe modalitati si pozitii in care puteti face dragoste pe chiuveta, de pilda. De buna seama ca exista si pericole. Asigura-te ca nu vei aluneca sau ca, si mai rau, vei darama chiuveta in cadere. Accidentele se pot intampla oricand.

Sex in the bathroom (Sexul in baie)
Odata ce ati ajuns sa stapaniti suficient de bine chiuveta din bucatarie, puteti trece la cea din baie. Partea frumoasa e ca in baie posibilitatile sporesc, deoarece de cele mai multe ori chiuveta este mai joasa decat in bucatarie. Alta pozitionare este cea de pe vasul de toaleta. De asemenea, partida picanta se poate desfasura si in dus. Alunecarile sunt foarte riscante, asa ca va trebui sa fiti foarte atenti. Pentru cei care au patit accidente si se tem sa mai incerce sexul la dus, exista posibilitatea de a initia preludiul in dus, continuand apoi in dormitor.

Acum ca ai ajuns sa stapanesti aceasta arta a diversificarii in interiorul casei, e timpul sa mergi mai departe, incercand o locatie in aer liber.

Sex in the car (Sexul in masina)
Cea mai populara locatie, masina reprezinta una dintre alegerile preferate ale tinerilor. Multi practica sexul pe scaunul din fata, cel al soferului. Se poate improviza, mergand pana la bancheta din spate. Bineinteles. pozitiile se adapteaza in functie de dimensiunile partenerilor. Uneori spatiul din masina poate parea prea mic, insa in asta consta savoarea. Masina este un bun punct de plecare atunci cand vine vorba de initiere catre locatii in aer liber. De obicei, se cauta locuri izolate si nelocuite, deci, tentatia de a incerca o partida de sex si in afara masinii este mare. Dezavantajul la sexul in masina este ca trebuie sa fii intotdeauna gata sa abandonezi ce ai inceput. Nu se stie niciodata cand poate aparea cineva.

In toaleta restaurantului
Daca esti cu iubitul in restaurantul vostru preferat si simti ca ai chef sa incerci ceva nou, ia-l de mana si mergeti la toaleta. Exista mai multe posibilitati, insa cea mai la indemana este in picioare, rezemati de perete. O partida se sex foarte inedita se poate insinua si in toaleta unui muzeu. De obicei aceste locuri sunt pustii si foarte incitante.

Sex and the sea
Marea, si in general orice lac, piscina sau alta locatie de acest gen este o ocazie perfecta pentru a incerca o partida de amor. Apa mascheaza foarte bine trupurile si daca va imbratisati cum trebuie, nimeni nu isi va da seama de ce se intampla intre voi. Piscinele sunt un pic riscante deoarece apa este mai transparenta, si exista riscul ca cei din jur sa inteleaga ce faceti acolo. Cu toate astea, riscul adauga senzatii, asa ca, de ce nu?

Nu ar trebui sa ai probleme incercand aceste variante pe care ti le-am propus. Este nevoie, bineinteles, de exercitiu, insa rezultatele te vor uimi cu siguranta. E important sa retii ca trebuie sa fii cu ochii-n patru mereu si sa fii oricand gata sa te opresti, in cazul in care se apropie cineva de voi. Tine minte ca este indicat sa fii cat mai usor imbracata. Lenjeria va poate impiedica, de aceea e mai bine sa nu porti atunci cand v-ati propus o astfel de aventura in padure, de exemplu.

Articol exclusiv online

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Gaseste-ti perechea online!
Gaseste-ti perechea online!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: