Prietena cea mai buna – un pericol pentru relatia de cuplu?

Este cea mai buna prietena a ta de secole, a fost intotdeauna alaturi de tine, oferindu-ti cele mai bune sfaturi si un umar pe care sa plangi. Si tu ai face aceleasi lucruri pentru ea. Dar o cunosti cu adevarat? Oare ai prea multa incredere in ea?
  • Publicat:
Prietena cea mai buna - un pericol pentru relatia de cuplu?
Prietena cea mai buna - un pericol pentru relatia de cuplu?

Prietena ta ii face avansuri
Nu te incurajam sa iti privesti cu suspiciune cea mai buna prietena, dar se intampla! Cele mai bune prietene fug uneori cu sotii sau iubitii, iar rivalitatea exista cu siguranta chiar si intre prieteni. Prietena ta cea mai buna poate flirta cu iubitul tau in mod natural, pentru ca acesta o poate atrage sau flirteaza pentru ca este genul de femeie careia ii place sa stie ca barbatii sunt atrasi de ea. In cazul in care nu iti cunosti prietena destul de bine si aceasta este altfel decat credeai tu, poti avea neplacuta surpriza de a descoperi ca ai fost tradata de doi dintre cei mai importanti oameni din viata ta. De aceea este mai bine sa fii cu ochii in patru si sa nu permiti ca lucrurile sa scape de sub control.

Solutia
Nu vrei sa pierzi prietenia ei, dar in acelasi timp trebuie sa ii ceri sa inceteze. Daca vezi ca incepe sa se “joace” si sa flirteze cu iubitul tau, nu face o scena de gelozie de fata cu toata lumea. Sun-o a doua zi, prefacandu-te confuza si spunandu-i ca prietenul tau s-a simtit destul de inconfortabil ieri, pentru ca a crezut ca ea ii face avansuri.

Odata ce va realiza ca tu esti constienta de ceea ce se intampla si ca el nu este interesat, probabil ca va inceta. Nu uita sa vorbesti si cu iubitul tau inainte de a-i spune ei aceste lucruri. Este foarte important sa nu arati ca esti geloasa. Daca ea continua sa flirteze, iar el nu pare ca ar face ceva prin care sa ii arate ca nu este interesat, este timpul sa iti reevaluezi prietena, dar si relatia, pentru ca nu va iesi nimic bun din aceasta situatie!

Prietena geloasa
Nici nu ii trece prin minte sa iti fure iubitul. Prietena ta geloasa vrea doar sa scape de el! Va incerca sa iti bage in cap tot felul de idei, amplificandu-i toate greselile si incercand sa scoata in evidenta toate lucrurile care te enerveaza la el. Pentru ca ai incredere totala in ea, vei incepe sa crezi tot ce iti spune si iti vei privi cu oarecare indoiala relatia. De asemenea, va incerca sa te faca sa te simti vinovata pentru ca petreci mai mult timp impreuna cu iubitul tau, decat cu ea: “noi nu am mai iesit impreuna de multa vreme” sau “de cand esti cu X, nici nu ne mai vedem”. Prin urmare, ca sa o faci sa se simta mai bine si sa nu te mai simti vinovata, o vei invita sa petreaca mai mult timp alaturi de voi. Pentru iubitul tau nu va fi o surpriza prea placuta…

Solutia
Cea mai buna prietena a ta poate fi impacata daca incerci sa petreci mai mult timp cu ea. Dar solutia nu este aceea de petrece timp cu ea si cu iubitul tau! Fa-ti timp pentru a va intalni doar voi doua sau cu grupul vostru de prieteni, dar nu cu iubitul tau. Aminteste-i ca nu trebuie neaparat sa-i placa prietenul tau, dar ar trebui macar sa incerce sa se inteleaga cu el.

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Sexul estival, mod de folosire
Sexul estival, mod de folosire
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân