Pozitii sexuale pe placul femeilor

Misionarul iubaret, o varianta a clasicului misionar, este o pozitie ceva mai tandra, care in mod garantat este pe placul multor femei
  • Publicat:
Pozitii sexuale pe placul femeilor
Pozitii sexuale pe placul femeilor

Pe placul celor mai multe dintre femei, adica. Desigur, unele nu vor fi de acord cu aceasta “alta generalizare”, insa sexologii de peste ocean sustin ca macar una dintre ele va asigura succesul oricarui barbat care vrea sa-si conduca iubita spre Rai. Haideti sa le aflam!

Amazoana
Barbatul sta pe spate, eventual cu o perna sub bazin, iar femeia deasupra lui. Odata cucerita de inaltime, femeia se va misca in voie, pentru ca va sti exact cum sa-si stimuleze fiecare particica erogena. In aceasta pozitie este cel mai probabil sa ajunga rapid pe culmile unui maaare orgasm clitoridian.

Daca nu se simte stapana pe situatie, o poti ajuta: imprima tu ritmul miscarilor din bazin, iar pe ea las-o sa te coordoneze cand si cand. Daca nu va iese, nu fiti dezamagiti, mai sunt cateva optiuni.

Misionarul iubaret
O varianta a clasicului misionar, este o pozitie ceva mai tandra, care in mod garantat este pe placul multor femei. Femeia sta intinsa pe spate, iar barbatul deasupra, o tine strans in brate si are grija sa mentina contactul vizual. Senzatia de contopire o va da gata!

Pe masa
Sau pe mobila, pe blatul din bucatarie, pe orice se poate numi “suprafata solida de lucru, aflata la inaltimea taliei”. Evident, femeia va sta asezata, iar barbatul in picioare. Aceasta ipostaza ii va da acesteia un sentiment de dominare si de incredere. Pont: mica punere in scena nu va avea prea mult haz in lipsa unui fundal sonor pe masura.

Cu cat mai salbatic, cu atat mai erotic si mai aproape de punctul G. Pentru ca din aceasta pozitie penetrarea este profunda si deci dureroasa in unele cazuri, este nevoie si de ceva delicatete.

Doua linguri
O pozitie molcoma, foarte intima, perceputa drept extrem de erotica pentru parteneri. Femeia se intinge pe o parte, iar barbatul o cuprinde prin spate. Nu exista contact vizual (doar daca nu cumva ati plasat strategic vreo oglinda!) insa apropierea permite sarutari lungi si tandre, mangaieri si soapte pe masura. Si daca tot te afli aproape de urechea iubitei, arata-te imperionat de cat de bine se descurca. O va excita peste masura!

Doggy Style
In genunchi, in picioare sau intinsi, faimoasa pozitie “pe la spate” ramane in topul preferintelor feminine. Atentie, din picioare si genunchi penetrarea este mai profunda, astfel incat se recomanda mai multa finete. Daca iti vei intreba iubita cum prefera, cu siguranta nu vei da gres, iar noaptea va fi luuunga si plina de placeri!
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân