Poftiti in „Flirt-Express”!

Flirt-Express” a trecut prin 10 mari orase germane in noaptea de 13 spre 14 februarie.
  • Publicat:
Poftiti in „Flirt-Express”!
Poftiti in „Flirt-Express”!

Persoanele celibatare din Germania au putut urca la bordul trenului numit „Flirt-Express”, in ajunul Sfantului Valentin, in speranta ca vor reusi sa intaneasca sufletul lor pereche.

Prin acest program de „flirt national”, persoanele celibatare au avut posibilitatea sa aiba intalniri, fiecare dintre acestea de o durata de 5 minute. „Flirt-Express” a trecut prin 10 mari orase germane in noaptea de 13 spre 14 februarie.

Cei care nu s-au indragostit inainte ca trenul sa se intoarca la peron nu au avut motiv de disperare: dupa aceasta calatorie a urmat o mare petrecere, la care toata lumea a putut flirta cu toata lumea. Pe cand „Personalul lui Cupidon”?

Ce sex… Femeile viseaza mancare

Femeile din Marea Britanie se gandesc mult mai mult la mancare decat la sex, reiese dintr-un studiu pomenit si pe site-ul lui „The Telegraph”.

In vreme ce 58% dintre fe­me­ile care au participat spun ca se gandesc la sex cel putin de 10 ori pe zi, 70% au recunoscut ca au mult mai des fantezii… culinare. Foarte multe sunt mult mai preocupate de mancarea interzisa decat de viata lor sexua­la. Au declarat si pentru ce tentatii si-ar intrerupe dietele – ciocolata, alcool, cartofi prajiti sau deserturi.

Pe trei carari, spre extaz

Hai noroc cu studiul australian prezentat si de cotidianul „Daily Mail”! Potrivit lui, alcoolul ii ajuta pe domni… in pat. Mai exact, nu le incurca performantele sexuale, asa cum se credea pana acum, ci le im­bu­natateste. Suntem asadar invitati sa uitam credinta potrivit careia bautura duce la disfunctii erectile.

Studiul care a dovedit asta a fost realizat pe 1.580 de australieni si la concluzie scrie clar ca cei care consu­ma alcool au cu 30% mai putine pro­bleme (cu erectia) decat cei care nu pun gura pe bautura. Chiar si cei care obisnuiti cu betiile aveau o rata de disfunctii erectile mai mica decat cei care nu obisnuiesc sa bea.

Cele mai bune rezultate le-au obtinut asa-numitii „low-risk drinkers” – cei care beau de 4 ori pe zi pana la 5 zile pe saptamana. Bautorii de week-end sau de „high risk” au obtinut o rata mai mica a disfunctiilor decat cei care beau o data pe saptamana sau mai rar.

Foto: HEPTA

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Cele 7 reguli ale sexului ocazional
Cele 7 reguli ale sexului ocazional
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”