Masajul erotic: secretul unei vieti sexuale fara probleme

Miscarile usoare si senzuale ale masajului trezesc intregul corp si creeaza un contact armonios intre parteneri. Asa ca, macar din cand in cand, uita de preludiul clasic si
  • Publicat:
Masajul erotic: secretul unei vieti sexuale fara probleme
Masajul erotic: secretul unei vieti sexuale fara probleme

Esti obosita si nu prea ai chef de sex? Nu mai tine! Exista o solutie ce le rezolva pe amandoua: masajul erotic. Nu numai ca te relaxeaza si iti ia mintea de la problemele de peste zi, dar este si un excelent stimulent pentru o noapte de neuitat!

Miscarile usoare si senzuale ale masajului trezesc intregul corp si creeaza un contact armonios intre parteneri. Asa ca, macar din cand in cand, uita de preludiul clasic si stimuleaza-ti partenerul sau lasa-te stimulata de un masaj erotic!

De ce ai nevoie?
De o atmosfera propice senzualitatii. Asa ca, foloseste doar lumina unor lumanari sau a unei veioze, inchide-ti telefonul si pune o muzica romantica. Foloseste niste betisoare parfumate sau un ulei parfumat pentru camera, astfel vei destinde mai usor atmosfera.

Concentreaza-ti atentia doar asupra ta si a partenerului si deconecteaza-te pentru cateva minute de tot ce inseamna griji, agitatie, stres, neliniste.

Foloseste un ulei sau lapte de masaj cu puteri relaxante si afrodiziace si intinde-l lent pe corpul partenerului tau, atingandu-i cu senzualitate zonele erogene.

Care sunt zonele perfecte pentru masajul erotic?

1. Fata
Fata are mai multe zone sensibile la stimulii sexuali: fruntea, gura, ochii. Incepe cu niste miscari circulare pe frunte, atingand cu degetele si zona sprancenelor. Cuprinde-ti obrajii in palme si coboara-le usor pana la barbie. Maxilarul se va relaxa complet.

2. Gatul
In zona gatului, se intalnesc multe terminatii nervoase, motiv pentru care un masaj in aceasta zona duce la o relaxare completa a intregului corp. Pune-ti putin ulei in mana, dupa care maseaza gatul cu niste miscari ce sa se prelungeasca si pe spate.

3. Spatele
Spatele este o zona plina de muschi si de nervi care vibreaza la cea mai mica atingere. Incepe prin cateva gesturi de relaxare, cu mangaieri usoare de la gat pana la fese, sufland incet pe pielea partenerului. La sfarsit, mangaie-i si fesele, in special in partea de jos a lor.

4. Vulva si clitorisul la femei
Inmoaie-ti mana in ulei si plaseaz-o pe vulva, cu degetele indreptate inspre anus, dupa care trage-o in afara, atingandu-i clitorisul. Apoi, concetreaza-ti miscarile doar asupra acestuia, atingandu-l cu unul sau mai multe degete, in diferite directii, variind intensitatea.

5. Organele genitale la barbati
Cu o mana cuprinde-i testiculele, iar cu cealalta formeaza un inel la baza penisului, pe care sa il misti de-a lungul acestuia, fara a uita de uleiul de masaj.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”