Gesturi periculoase în timpul sexului

Există câteva lucruri pe care nu trebuie să le faci în timpul unui act sexual pentru a nu suferi sau pentru a nu vă face partenerul să sufere.
  • Publicat:
Gesturi periculoase în timpul sexului

Există câteva lucruri pe care nu trebuie să le faci în timpul unui act sexual pentru a nu suferi sau pentru a nu vă face partenerul să sufere.

Nu sunt multe tehnici sau experiemente care rănesc în timpul actului sexual, dat atâtea câte sunt pot aduce numeroase neplăceri la nivel fizic, dar şi emoţional:

Aşadar, în timpul actului sexual NU trebuie să…

1. Începeţi cu o penetrare dură

Când actul sexual începe brusc cu o penetrare profundă există multe riscuri să îl răneşti pe celălalt, care este dintr-o dată pus într-o ipostază vulnerabilă, de unde poate pierde foarte repede controlul.

Mai mult, penetrarea “prea aproape” şi în acelaşi timp brutal, mai ales când femeia este deasupra, poate fi la fel de primejdioasă – leziuni pentru ambii parteneri, sângerări, răsucirea penisului sau chiar ruperea lui.

Cu atât mai mult cu cât majoritatea femeilor nu se lubrifiază corespunzător încă de la începutul actului sexual.

2. Respiraţi sau să suflaţi aer în vagin

Cuplurile găsesc tot felul de moduri prin care rup monotonia sau pur şi simplu se distrează, doar că sănătatea este mai importantă decât orice.

Nu este nimic rău în a sufla pe părţile erogene ale corpului celuilalt, cum ar fi sfârcuri, urechi, gât, nici chiar în zona clitoridiană.

Însă, un astfel de joc direcţionat spre vagin poate duce la emobolie (obstrucţie brutală a unui vas) şi chiar deces.

3.  Folosiţi obiecte neobişnuite

Vaginul poate fi cu uşurinţă rănit cu jucării sexuale contondente, de aceea trebuie să fiţi foarte atenţi când alegi vibratoarele, bilele vaginale sau chiar jucăriile pentru uz extern.

De exemplu, stimularea clitorisului cu un jet de apă poate fi excitant, dar introducerea unui flux de apă în interiorul vaginului, cel mai probabil, duce la leziuni ale trompelor uterine sau a ovarelor.

4. Muşcaţi sfârcurile prea tare

Sfârcurile sunt mai fragile decât credeţi, de aceea este recomandat să vă comportaţi cu ele cu blândeţe…

5. Puneţi presiune asupra clitorisului

În afară de faptul că presiunea pusă pe zona clitoridiană nu este nicidecum plăcută sau excitantă, există riscul să şi provocaţi răni puternice.

6. Sex anal în condiţii dureroase

Dacă partenera se manifestă ca şi cum ar simţi durere, nu insistaţi pentru continuarea actului sexual anal. Cea mai bună alegere este să vă opriţi şi să continuaţi numai atunci când ea este pregătită şi când actul sexul nu va însemna în nicio măsură durere.

Aceeaşi grijă se aplică şi în cazul organului genital masculin.

7. Folosiţi substanţe cu proprietăţi psihoactive

Astfel de substanţe provoacă stări de ameţeală  sau în cantităţi mari chiar moartea celui care le consumă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”