Forum sex: Sexul in procente

O cititoare intreaba specialistul.
  • Publicat:
Forum sex: Sexul in procente
Forum sex: Sexul in procente

In mod normal, ce loc ar trebui sa ocupe sexul intr-o relatie? Ca si importanta. Eu si partenerul meu ve­dem diferit lucrurile si vreau parerea unui specialist.
 
Se spune ca daca sexul merge bine, cantareste intr-o relatie cam 20%, insa daca merge rau va­loreaza cam 80%… Lasand gluma la o parte, sexul este foarte important intr-o relatie, insa o relatie nu poate fi con­struita exclusiv pe sex.

Cei doi au mult mai mul­te nevoi de rezolvat in­tr-o relatie decat cele legate de sex. Ca sa va raspund mai direct la intrebare, nu exista ni­mic „in mod normal” in ceea ce priveste sexul intr-o relatie. Cei doi sunt singurii care decid „norma” si „normalul”.

Emilia Potenteu, psihoterapeut
„Este normal ca sentimentele pe care le nu­trim pentru persoana de langa noi sa fluc­tu­eze in timp. Rutina si certitudinea ge­nerea­za plictis si dizolva placerea.

Viata de zi cu zi, evenimentele coti­die­ne – intretinerea, bu­ca­ta­ria, cumparaturile, taxe, impozite, certuri – nu fac decat sa ii aduca pe indragostiti cu picioarele pe pamant. Toate aces­tea mananca timp, energie si nu mai lasa loc pentru dragoste.”

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Emilia Potenteu - psiholog
Emilia Potenteu este psiholog şi a fost colaborator al revistei şi site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. Emilia Potenteu este autor al multor texte dedicate problemelor psihologice de cuplu, problemelor sexuale care intervin în cuplu, dar şi provocărilor pe care le ridică educaţia sexuală ...
citește mai mult
Forum sex: Sex cu gandul la diverse
Forum sex: Sex cu gandul la diverse
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”