Forum sex: Din nou libidoul…

Emilia Potenteu ii raspunde unei femei care se confrunta cu lipsa pasiunii in relatia cu sotul ei.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Forum sex: Din nou libidoul...
Forum sex: Din nou libidoul...

Am libidoul scazut, foarte scazut. Sotul meu inca este rabdator, dar pana cand? Nu stiu ce sa mai fac, am apelat si la afrodisiace, dar tot degeaba. Imi este frica sa nu imi pierd sotul.

Modificarile libidoului reprezinta una dintre cele mai raspandite probleme. Oboseala, depresia, boala, stresul si anxietatea, lipsa unei relatii armonioase in cuplu, abuzul de medicamente sau alcool pot afecta nivelurile de energie si libidoul.

Cauzele psihologice, de exemplu, modificari hormonale, tulburari ale tiroidei sau modificari in chimia creierului, toate pot juca un rol important in tulburarile de libidou feminine. Sunt necesare mai multe cercetari pentru a descoperi motivele, iar companiile de medicamente au inceput sa manifeste interes in dezvoltarea doctoriilor care ajuta femeile sa recapete sentimentele sexuale.

Terapia sexuala poate reprezenta un tratament eficient, reaprinzand scanteia sexuala si incurajand cuplul sa discute problemele si sa invete noi tehnici de a face dragoste.

Foto: HEPTA

Urmărește CSID.ro pe Google News
Emilia Potenteu - psiholog
Emilia Potenteu este psiholog şi a fost colaborator al revistei şi site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. Emilia Potenteu este autor al multor texte dedicate problemelor psihologice de cuplu, problemelor sexuale care intervin în cuplu, dar şi provocărilor pe care le ridică educaţia sexuală ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”