Exercitii care maresc potenta masculina

Intr-un studiu realizat de cercetatorii de la Harvard pe 160 de persoane cu varsta de aproximativ 60 de ani, toti fosti inotatori, specialistii au observat o viata sexuala mai buna, comparabil cu cea a persoanelor cu 20 de ani mai tinere.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Exercitii care maresc potenta masculina
5 exercitii care ii maresc potenta partenerului tau!

Iubitul tau ar trebui sa uite de Viagra! Asta pentru ca poate sa aiba aceleasi rezultate prin niste exercitii simple. O tehnica mai buna, flexibilitate, rezistenta, toate se pot obtine prin sport!

Care sunt exercitiile pentru o viata sexuala mai buna?

Inotul

Intr-un studiu realizat de cercetatorii de la Harvard pe 160 de persoane cu varsta de aproximativ 60 de ani, toti fosti inotatori, specialistii au observat o viata sexuala mai buna, comparabil cu cea a persoanelor cu 20 de ani mai tinere.

Dat fiind faptul ca actul sexual in sine este un „sport” de rezistenta, inotul il poate face in pat la fel de capabil precum iepurasul Energizer!

Totodata, inotul lucreaza toti muschii si ajuta la arderea grasimilor, lucru ce imbunatateste considerabil calitatea sexului dintr-o relatie. Sa nu mai vorbim despre patratelele de pe abdomen care vor iesi din nou la lumina si il vor face mai atractiv in ochii tai.

Ridicatul greutatilor

Pentru barbati, ridicatul greutatilor este pedala de acceleratie catre o viata sexuala sanatoasa. Din ce motiv? Pentru ca favorizeaza producerea de testosteron, hormonul masculin. Totodata, antreneaza umerii, pieptul si abdomenul, asa ca in timpul actului sexual, barbatul va fi mai puternic si mai viril.

Activitatile de tip aerobic

Tot cercetatorii de la Harvard au realizat un studiu pe 31,000 de barbati cu varsta peste 50 de ani, in urma caruia au observat ca miscarile de aerobic scad riscul aparitiei problemelor erectile cu 30%.

Astfel, mersul pe jos, alergatul si alte activitati de tip aerobic previn atacurile de cord, imbunatatesc circulatia si tensiunea arteriala si ajuta la curatarea vaselor de sange. Rezultatul? Erectii mai puternice si mai rezistente.

Yoga

Vreti sa incercati noi pozitii dar nu aveti nici imaginatia si nici mobilitatea necesare? Incercati yoga! Pentru partenerul tau, acest sport va fi o adevarata binecuvantare, intrucat il vor face mai flexibil, mai puternic si mai viril.

Nu-i asa ca il trimiti la sala?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Raluca Cristea
Raluca Cristea este jurnalist şi redactor al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, având drept domenii de interes pe care le acoperă sănătatea, frumuseţea şi medicina naturistă. Raluca Cristea realizează materiale de interes pentru publicul larg având drept surse specialişti de top ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”