Rescrierea scenariului tău sexual: cele mai erogene zone!

Există multe zone erogene necunoscute pentru foarte mulţi dintre noi, iar pentru a-ţi „agita” viaţa sexuală, trebuie să le descoperi pe fiecare dintre ele!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Rescrierea scenariului tău sexual: cele mai erogene zone!

În orice cuplu, pasiunea se stinge parţial atunci când deveniţi prea familiari şi predictibili unul pentru celălalt. Nu este vorba doar de recunoaşterea trupului celuilalt, ci şi de faptul că adoptaţi aceeaşi rutină sexuală plictisitoare, predictibilă, cum ar fi să faceţi mereu sex în aceeaşi poziţie, pe întuneric, în serile de sâmbătă.

Prin introducerea noutăţilor şi a explorării sexuale, cum ar fi varierea locului şi a momentului activităţii voastre sexuale, încercarea unor tehnici noi de sărut, descoperirea unor zone erogene noi pe trupul partenerului şi inventarea unor poziţii sexuale noi, vă puteţi actualiza frecvent scenariul sexual şi puteţi astfel reaprinde flăcările pasiunii!

Există multe zone erogene necunoscute pentru foarte mulţi dintre noi, iar pentru a-ţi „agita” viaţa sexuală, trebuie să le descoperi pe fiecare dintre ele!

Zona erogenă 1: de la încheietura mâinii şi până la subsoară

Concentrarea atenţiei asupra acestei zone aparent neinteresante este o modalitate excelentă de a începe preludiul. Subsuoara este o zonă foartte sensibilă pentru că acolo piele este subţire.

Zona erogenă 2: de la pleoapă la tâmplă

Pleoapa şi porţiunea de deasupra ei au o concentraţie mare de terminaţii nervoase, prin urmare, săruturi uşoare de-a lungul arcadei pleoapei şi tâmplă sunt o modalitate grozavă de a iniţia preludiul. Pielea dintre colţurile exterioare ale ochilor şi pomeţii obrajilor este şi ea foarte sensibilă. După câteva sărutări pasionale, lăsaţi-vă buzele să rătăcească pe chipul partenerei/partenerului, concentrându-vă asupra acestor zone.

Zona erogenă 3: de la obraji la bărbie

Obrajii şi bărbia sunt zone remarcabil de sensibile. Treceţi-vă blând dosul palmei peste obrazul partenerei/partenerului, atingându-i sau urmărindu-i conturul buzelor. Apoi atingeţi-i uşor bărbia cu degetele, prinzând-o cu blândeţe între ele şi aducând-o către voi pentru a o săruta delicat.

Zona erogenă 4: de la urechi la gât

Urechile sunt una dintre zonele plăcerii de care lumea uită cel mai adesea, dar mulţi oameni sunt extrem de sensibili în zona din spatele urechilor şi pe lobii acestora. Folosind săruturile însoţite de atingeri cu limba sau atingeri uşoare cu degetele, urmăriţi conturul pliurilor urechilor şi îndreptaţi-vă în jos, în spatele gâtului.

Zona erogenă 5: de la gât la umăr

Indiferent că vă vine sau nu să credeţi, aceasta este zona erogenă principală! Mulţi bărbaţi şi majoritatea femeilor sunt complet excitaţi prin stimularea regiunii cuprinse între spatele şi părţile laterale ale gâtului şi capătul omoplaţilor. Unele femei au menţionat chiar că au ajunss la orgasm doar în urma stimulării acestei porţiuni!

Zona erogenă 6: drumul către comoară

Această zonă este mai pronunţată la femei decât la bărbaţi. Ea constă în pliul sau linia care se întinde peste abdomenul inferior al femeii, de la un os al bazinului la celălalt, trecând chiar pe deasupra vârfului regiunii acoperite cu păr pubian (atunci când acesta nu este îndepărtat). Asiguraţi-vă că gura şi degetele voastre explorează această „cărare” înainte de a ajunge la organele ei genitate. Există şi mulţi bărbaţi cărora le place să fie stimulaţi în această zonă.

Zona erogenă 7: pliul sacral

Acesta este mai pronunţat la femei, chiar dacă unii bărbaţi pot considera şi ei plăcută stimularea în această zonă. Este vorba de cuta dintre curbura feselor şi partea de sus a coapselor, numită şi „pliul sacral”. Atingerile ritmice sau trecerea unui deget de-a lungul acestei cute produce, de obicei, un răspuns erotic puternic.

Zona erogenă 8: interiorul coapselor

Aceasta este penultima zonă erogenă, ultima dintre zonele stimulate înainte de a trece la organele genitale. Totuşi, nu o treceţi cu vederea, pentru că sărutările delicate şi atingerile uşoare cu vârful degetelor pornind de la genunchi şi până la organele genitale (dar fără a le include) vor maximiza anticiparea şi nerăbdarea sexuală.

Natura provocatoare a acestor atingeri va fi scânteia care va aprinde focul pasiunii, de vreme ce anticiparea este ingredientul esenţial al stării de excitaţie absolute.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”