Ce ar mai putea fi spus despre sex în 2015?

…că este parte a stilului de viaţă sănătos, că ajută la menţinerea sănătăţii fizice şi psihice? Că încă reprezintă cea mai mare plăcere din lume? Bine, dacă nu luăm în calcul ceea ce se spune despre ciocolata belgiană sau despre diamante…
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ce ar mai putea fi spus despre sex în 2015?

…că este parte a stilului de viaţă sănătos, că ajută la menţinerea sănătăţii fizice şi psihice?

Că încă reprezintă cea mai mare plăcere din lume?

Bine, dacă nu luăm în calcul ceea ce se spune despre ciocolata belgiană sau despre diamante…

Ei bine, sunt multe de spus. Atât despre plăcere cât şi despre durere. Între ele nu se află decât o graniţă fragilă. O secundă în care ai scăpat controlul îţi poate influenţa tot restul vieţii. Aşadar, discuţiile sincere cu partenerul încă de la uşa dormitorului vă vor ajuta să puneţi o cărămidă solidă în relaţia voastră.

Contracepţia, folosirea prezervativului, a lubrifiantelor, efectuarea analizelor de sânge şi controalele la ginecolog, urolog sunt obligatorii şi definesc un cuplu din anul 2015. Evident, fiecare partener trebuie să fie sincer cu celălalt şi să-şi spună păsurile, dorinţele, temerile, fanteziile. Sinceritatea este cel mai bun afrodisiac, în definitiv.

Cele mai frecvente probleme în dormitor sunt: apetitul sexual diferit al partenerilor (în special femeile prezintă un libidou mai scăzut – din motive ce ţin de sănătatea organelor genitale, stres, depresie), dureri în timpul actului sexual, disfuncţie erectilă, infidelitate, lipsa conexiunii emoţionale, dependenţă sexuală.

Încă se poartă naturaleţea, iar companiile din domeniul frumuseţii, îngrijirii încearcă să găsească formule cât mai apropiate de cele naturale. Cu siguranţă aţi citit de zeci de ori despre beneficiile Omega 3 şi Omega 6 în alimentaţie. Acestea au efect şi atunci când vine vorba despre sex.

Iată ce am descoperit la Beauty Forum München 2014 – cel mai mare târg de cosmetice din Europa, pe lângă zeci de mii de produse profesionale precum: creme, farduri, lacuri de unghii, pensule, rujuri, produse de coafură, instrumente pentru hair-styling etc.

În zona cu produse naturiste am găsit un stand românesc: Hempsex. Au prezentat în premieră gamă de produse de igienă intimă naturale, fără conservanţi, bazate pe ulei de cânepă şi pe extract din seminţe de cânepă, menite să hidrateze cele mai sensibile zone ale pielii, oferind, în acelaşi timp, o experienţă sexuală la standarde înalte: lubrifianţi, cremă intimă, gel de spălare intimă, prezervative.

Cum a apărut ideea? “Au fost câteva din produsele de igienă intimă pe care le-am încercat în trecut şi de a căror rezultate nu am fost mulţumită. Prin urmare, m-am hotărât să îmi creez propriul produs, să păstrez ideea sexului natural. În martie 2014, i-am prezentat ideea mea lui Dan Lăzărescu, fondator şi proprietar al companiei Canah International un lider mondial în domeniul procesării şi dezvoltării de produse naturale din seminţe de cânepă.

Aşadar, uimitoarele avantaje ale seminţelor de cânepă (raport perfect Omega 3 – Omega 6 şi aminoacizi) s-au extins până la utilizarea în dormitoarele oamenilor”, a povestit Anca Pop, fondator HempSex.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân