Un barbat bun este greu de gasit, nu de pastrat!

Statisticile arata ca foarte multe femei se lasa prada incercarii patetice de a gasi iubirea, fiind extrem de insensibile, nearatand unui sot de treaba, muncitor si grijuliu, atentia, grija, respectul si afectiunea de care acesta are nevoie pentru a fi satisfacut.
  • Publicat:
Un barbat bun este greu de gasit, nu de pastrat!
Un barbat bun este greu de gasit, nu de pastrat!

Afla cum sa te folosesti de puterea incredibila pe care o ai asupra partenerului pentru a obtine placerea sexuala, intimitatea, iubirea, bucuria si pacea interioara de care ai nevoie pentru a trai o viata de cuplu echilibrata si fericita.

Femeile vor sa fie indragostite, sa se marite si sa traiasca fericite pana la adanci batraneti. Cu toate acestea, dispretul manifestat fata de barbati si dezinteresul in ceea ce priveste valorile, sentimentele si nevoile sotilor au devenit o caracteristica a relatiei barbat-femeie in zilele noastre. Si nefericire in casnicie, evident. Schimbarea aduce schimbare si automat mariajul pe care ti-l doresti. Prin urmare, nu mai sta pe ganduri si salveaza-ti casnicia!

La cratita cu tine!

Statisticile arata ca foarte multe femei se lasa prada incercarii patetice de a gasi iubirea, fiind extrem de insensibile, nearatand unui sot de treaba, muncitor si grijuliu, atentia, grija, respectul si afectiunea de care acesta are nevoie pentru a fi satisfacut. O cina reusita aduce imense beneficii in cuplu. Asa ca la cratita cu tine! Pune-ti sortul si pregateste-i cina atunci cand vine seara de la serviciu. Stradania din bucatarie cucereste inimi si mentine cuplul in forma maxima. Intampina-l cu bucate alese, cu dragoste si entuziasm!

Marginalizat dupa venirea lui bebe?

Dupa ce ai devenit mama, trebuie sa-ti faci timp sa fii in continuare sotie. Barbatii le complimenteaza pe sotii, spunandu-le ca sunt mame extraordinare, dar isi manifesta durerea de a nu li se mai arata iubire, afectiune sau interes sexual.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
A fost odata k niciodata o chatterita...
A fost odata k niciodata o chatterita...
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”