Te ignora? Fa-l gelos!

Relatiile de durata imprima o anumita rutina partenerilor, astfel incat cele mai multe dintre noi am ajuns sa cunoastem foarte bine ce inseamna sa fim ignorate de parteneri.
  • Publicat:
Te ignora? Fa-l gelos!
Te ignora? Fa-l gelos!

Relatiile de durata imprima o anumita rutina partenerilor, astfel incat cele mai multe dintre noi am ajuns sa cunoastem foarte bine ce inseamna sa fim ignorate de parteneri.

Din pricina obisnuintei, barbatii uita adesea ce femeie minunata au langa ei, nu o mai apreciaza si intorc cu sange rece capetele dupa alte femei, pe strada. Daca iti este cunoscuta aceasta situatie, e timpul sa-i arati partenerului ca inca esti valabila. Fa-l gelos! Iti dam cateva idei:

O rochie noua si lenjerie sexy

Pune deoparte hainele pe care le porti de cativa ani incoace, demodate si evident nu foarte atractive si demareaza o ofensiva prin magazine. Doar e sezonul reducerilor! Nu trebuie sa-ti cumperi tone de haine si sa-ti schimbi radical garderoba, ci doar cateva piese, strategice. O rochie neagra, foarte sexy si o lenjerie intima pe masura. Nu uita de sutienul push-up!

Poti sa porti in continuare vechile haine cand esti cu el, insa pentru un efect de soc, scoate asul din maneca la momentul oportun. Imbraca noile achizitii nu pentru el, ci pentru o reuniune cu colegii din liceu sau pentru o intalnire cu o veche prietena, de exemplu. Nu te-ai dichisit pentru el, ci pentru cu totul si cu totul altceva. Surpriza! Va descoperi cat esti de sexy si va fi de-a dreptul ingrijorat ca iesi in lume fara el. I-ai atras deja atentia!

Tocuri periculos de inalte

Sa ne intelegem: periculoase nu pentru sanatatea sau echilibrul tau, ci pentru siguranta de sine a barbatului tau! Picioarele tale vor arata incredibil de sexy si lungi. Ruleaza-ti usor o pereche de ciorapi fini de matase si completeaza apoi cu tabloul descris anterior. Va fi innebunit de misterul tau. Esti ca o comoara nedescoperita!

Flirt si un admirator secret

Data viitoare cand luati masa la restaurant, imbraca-te sexy si zambeste continuu, flirteaza nevinovat cu chelnerul, fii deosebit de prietenoasa cu toata lumea. Explicatia? Esti pur si simplu bine-dispusa. Aranjeaza cu o prietena sa-ti trimita un sms in care se da drept un amic ce vrea sa se intalneasca cu tine. Arata-i mesajul iubitului tau si arata-te de-a dreptul surprinsa de gestul amicului, pe care il consideri prostesc. L-ai pus in garda: mai exista barbati interesati de tine.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”