Spune-mi cum flirtezi ca sa-ti spun ce relatie o sa ai!

Flirtul de natura fizica – adica acela motivat nu de un interes spiritual, ci de poftele trupesti. Ei bine, persoanele care il practica isi gasesc repede un partener, relatia beneficiaza de o chimie sexuala aproape perfecta, teren care favorizeaza si crearea unei conexiuni emotionale.
  • Publicat:
Spune-mi cum flirtezi ca sa-ti spun ce relatie o sa ai!
Spune-mi cum flirtezi ca sa-ti spun ce relatie o sa ai!

Curiosi sa afle mai multe despre comportamentul persoanelor implicate in jocurile dragostei, cercetatorii americani citati de site-ul ScienceDaily.com au studiat bine chestiunea, au intors-o pe toate fetele si, in cele din urma, au ajuns la concluzia ca exista 5 tipuri de flirt cu, evident, 5 consecinte:

1. Flirtul jucaus – practicat de persoanele interesate mai mult de distractie si de flirt in sine decat de gasirea unei relatii serioase, de durata. Cei care flirteaza din joaca nu cauta decat sa-si sporeasca increderea in sine.

2. Flirtul de natura fizica – adica acela motivat nu de un interes spiritual, ci de poftele trupesti. Ei bine, persoanele care il practica isi gasesc repede un partener, relatia beneficiaza de o chimie sexuala aproape perfecta, teren care favorizeaza si crearea unei conexiuni emotionale.

3. Flirtul sincer – care inseamna stabilirea unei conexiuni emotionale puternice intre cei doi actori. Dupa cum sugereaza denumirea, sinceritatea joaca un rol de baza pe acest teren, iar relatiile sunt, de cele mai multe ori, cu final fericit.

4. Flirtul politicos – adica acela care se produce in baza unor maniere bine alese si a unor mesaje clare, deloc indecente, fara continut sexual. O persoana care actioneaza in acest fel nu gaseste flirtul o activitate deosebit de interesanta, insa scopul final, atunci cand il practica, este dezvoltarea unei relatii serioase.

5. Flirtul traditional – adeptii acestuia considera normala numai situatia in care barbatul face primul pas, iar femeile nicidecum nu ar trebui sa porneasca la vanatoare. Pentru ca adopta o atitudine pasiva, femeile traditionaliste intampina greutati in gasirea unui partener caci nu reusesc intotdeauna sa atraga atentia unuia. In plus, uneori li se pare total dezonorant sa raspunda unui flirt. Barbatii traditionalisti, pe de alta parte, nu acosteaza decat femei pe care le cunosc de ceva vreme. Mai greu vor reusi aceste persoane sa se apropie de cineva.
 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Tonul vocii tradeaza infidelitatea
Tonul vocii tradeaza infidelitatea
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân