Scuzele care iti distrug viata amoroasa

Cand mergi la intalnire, nu cumva tinzi sa vorbesti mai mult despre lucruri negative decat pozitive?
  • Publicat:
Scuzele care iti distrug viata amoroasa
Scuzele care iti distrug viata amoroasa

Se pare ca niciodata nu esti la locul potrivit, in momentul potrivit pentru a cunoaste o persoana deosebita de care sa te indragostesti. Dar, daca, de fapt, mintea ta e cea care iti tot pune piedici? Renunta la scuze!

1. Sunt o victima a geografiei

De multe ori, tinzi sa crezi ca nu mai exista nici un barbat potrivit pentru tine in zona in care locuiesti. Dar asta nu are nici o legatura cu faptul ca esti singura. Felul tau de a gandi este problema, persoane grozave se gasesc peste tot. Ai nevoie sa iesi in oras cu o atitudine mai buna. Incearca sa privesti mai atent persoanele din jurul tau. Chiar nu e nimeni interesant?

2. Atrag numai persoanele nepotrivite

Motivul pentru care nu intalnesti decat persoane nepotrivite esti tu. Priveste-ti viata mai atent. Nu cumva mergi mereu in aceleasi locuri si intalnesti mereu acelasi tip de persoane? Nu cumva nu esti destul de accesibila pentru genuri diferite de oameni?

Iar cand mergi la intalnire, nu cumva tinzi sa vorbesti mai mult despre lucruri negative decat pozitive? Daca iti vei schimba obiceiurile, vei vedea ca or sa apara si persoanele interesante.

3.  Nu am timp de intalniri

Daca intr-adevar vrei sa intalnesti pe cineva, trebuie sa-ti faci timp pentru asta. E foarte simplu. In fiecare zi, acorda-ti 15 minute pentru a iesi undeva unde poti sa cunosti persoane noi. Incearca sa-ti stabilesti cateva obiective precise.

Persoanele singure nu vor incepe dintr-odata sa vina la tine decat daca tu faci sa se intample asa. Chiar daca esti ocupata. Toti suntem ocupati. Dar aminteste-ti ca viata ta amoroasa depinde in primul rand de tine.

 

4. Nu ma intalnesc cu nimeni pana cand nu…

… voi slabi. Voi invata sa dansez. Imi voi termina proiectul. Sau oricare alt motiv. Exista un milion de astfel de motive. Si poate chiar mai multe. Cand incepi cu ele, devii genul de persoana care crede ca viata i se va schimba imediat ce reuseste sa duca la bun sfarsit ceea ce si-a propus. Dar daca vei scapa de aceasta gandire, ca prin magie vei fi pregatita sa mergi din nou la intalniri.

Viata nu inseamna ca trebuie sa iti programezi tot ceea ce se intampla. Trebuie doar sa fii deschisa sa cunosti pe cineva nou oricand.

5. Numai ratatii isi dau intalniri online

Aceasta este o idee ridicola. Sunt milioane de oameni care isi dau intalniri online. Daca ti-e teama ca o persoana cunoscuta ti-ar putea vedea profilul, inseamna ca si acea persoana face acelasi lucru. Si atunci nu ai de ce sa te simti stanjenita. Poate fi chiar un lucru bun. Cineva interesat de tine ar putea afla cu ocazia asta ca esti singura si si-ar face curaj sa te abordeze.

Trebuie sa spui lumii ca esti singura si cel mai important, trebuie sa incetezi sa mai simti ca este ceva in neregula cu asta. Cand iti dai intalniri online, de fapt spui lumii: “Da, sunt singura, sunt disponibila si vreau sa cunosc persoane noi.”

Tu ce scuze inventezi pentru a nu te ocupa de viata ta amoroasa?
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mirela Gruia
Absolventă a facultăţii de medicină Carol Davila din Bucureşti, iar apoi cu un masterat in jurnalism si comunicare a lucrat în marketing şi PR şi are peste 10 ani de experienţă în presa scrisă.
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”