Proiectul „aventura la serviciu”

Relatiile la locul de munca au toate conditiile sa apara intre oameni care, in caz ca n-ati observat, petrec mai mult timp cu tovarasii de birou decat cu sotii, copii si parintii laolalta.
  • Publicat:
Proiectul
Proiectul "aventura la birou"

Pe multi ne-a trecut gandul sa-l incepem, unii chiar s-au aruncat cu mare curaj in el, poate l-au terminat rapid si au inceput unul nou, poate inca mai lucreaza pentru ca si-au prins urechile. Se lucreaza de obicei in perechi de cate doi colegi, sub atenta supraveghere a partenerilor lor de viata.

Va inchipuiti ca studiile sunt zgarcite pe tema pe care am abordat-o, tocmai pentru ca implicatii nu isi pun pe tapet intimitatea, fie ea si oarecum profesionala. Dar cele care sunt ne spun ca se intampla extrem de des astfel de episoade. Insasi doamna care semneaza articolul a cedat ispitei si a fost anuntata in diverse momente ale carierei ca anumiti camarazi si-ar dori o colaborare mai apropiata.

E si normal, m-am gandit dintotdeauna – relatiile la locul de munca au toate conditiile sa apara intre oameni care, in caz ca n-ati observat, petrec mai mult timp cu tovarasii de birou decat cu sotii, copii si parintii laolalta.

Sunt temeri mari la primii pasi neprofesionali cu colegul de departament, sunt site-uri, carti pline de ce sa faci si ce sa nu in astfel de situatii, cum sa te asiguri ca barfitoarea-sefa nu va observa, cum sa maschezi realitatea acasa, in cazul in care acolo te asteapta o alta viata cu un protagonist diferit – iar in majoritatea covarsitoare a cazurilor asa este.

Dar, de fapt, este unul dintre acele domenii in care nimic din ce am spune nu poate fi gresit sau… corect. Te arunci cu capul inainte si speri ca viata sa iti aprecieze indrazneala si sa-ti ofere o promovare.

A fost odata ca niciodata un serviciu…

Si un el, si o ea care dupa ocheade la bufet si sedinte in care s-au trezit ca vin cu aceleasi idei, au decis sa se aprofundeze.
Stiu povesti fericite despre oameni care s-au gasit la o aruncatura de pix, in institutie, si care acum se maimutaresc in fata copilului care a furat din fiecare. N-as fi avut niciodata vreme sa cunosc pe cineva atat de bine in atat de putinul timp liber, imi zic toti.

Stiu si oameni care se zvarcolesc in relatii paralele, la munca. Stiu si din cei care se simt bine zburand din birou in birou. Dar mai bine ca ei nu stie nimeni… 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân