Pierdut orgasm. Inca il mai caut…

Multe femei nu ajung la orgasm in timpul actului sexual deoarece nu sunt suficient de relaxate si nu aleg pozitia cea mai avantajoasa.
  • Publicat:
Pierdut orgasm. Inca il mai caut…
Pierdut orgasm. Inca il mai caut…

Orgasmul este partea finala a unui act sexual. Desi multe femei isi doresc ca el sa-si faca aparitia la fiecare contact sexual acest lucru nu se intampla intotdeauna. Iar faptul ca nu ajung la finalul fericit poate avea efecte nedorite asupra psihicului sau a relatiei cu partenerul de viata.

Daca ti-ai pus in gand sa-l prinzi pe marele O cu orice pret afla ca s-ar putea chiar sa reusesti! O parte din reprezentantele sexului feminin obtin orgasmul doar prin masturbare, alta parte in timpul actului sexual, iar un alt procent nu ajunge la el niciodata indiferent de metoda aleasa.

Faci parte din categoria celor care nu au avut niciodata norocul sa simta orgasmul? Iata cateva metode prin care iti poti transforma “visul” in realitate:

1. Incearca sa te relaxezi. Aseaza-te intr-un loc cat mai calm din casa si abandoneaza-te viselor. Uita de problemele survenite peste zi, si fixeaza-ti ca obiectiv principal: sexul!

2. Alimenteaza-ti dorinta de sex cu ajutorul fanteziilor. Imagineaza-ti o scena pe care actorul este el si joaca rolul unui amant latin (sau orice alta origine iti place tie). Pune in aceasta fantezie toate picanteriile pe care ai vrea sa le simti alaturi de el si mai ales gandeste-te la ce senzatie ai vrea tu sa-i provoci!

3. Alege pozitia potrivita! Candva ai avut sentimentul ca te apropii de senzatia aceea mult dorita numai ca chiar atunci lui ii vine ideea sa schimbati pozitia si, fara sa te intrebe, trece direct la fapte. Cauta in memoria ta aceea pozitie. Ai gasit-o? Mentine-o. Inainte de actul sexual, discuta deschis cu prietenul tau si spune-i ce iti place si ce nu. Poti sa ajungi la orgasm si in pozitia doggy style deoarece clitorisul poate fi stimulat mai bine de catre partener din aceasta pozitie.

4. Informeaza-te cerand ajutor specializat asupra altor solutii care imbunatatesc calitatatea actului sexual. Apeleaza la un medic care iti poate recomanda pilule sau tratamente homeopate.

5. Bucura-te de fiecare moment petrecut cu partenerul tau, savureaza fiecare senzatie provocata de atingerile lui si vei ajunge acolo unde ti-ai propus!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Zambetul te umple de sex-appeal
Zambetul te umple de sex-appeal
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”