O relatie cu final socant

O sotie afla din gura sotului dupa 4 ani ca nu l-a satisfacut niciodata si nici nu va mai putea sa o faca, cel mai probabil. Emilia Potenteu o sfatuieste.
O relatie cu final socant
O relatie cu final socant

O sotie afla din gura sotului dupa 4 ani ca nu l-a satisfacut niciodata si nici nu va mai putea sa o faca, cel mai probabil. Emilia Potenteu o sfatuieste.

„Dupa 4 ani de relatie sotul imi spune ca nu simte pic de placere cu mine in dormitor si ca nu crede ca ar trebui sa ne mai chinuim asa. Vestea vine ca un soc pentru ca nu a mai deschis acest subiect pana in urma cu cateva zile. Ma dezarmeaza si faptul ca vede totul ca pe un final.”

Orice cuplu, oricat de solid ar fi el, poate trece prin astfel de momente. Odata ajunsi aici, numai comunicarea mai poate salva ceva, daca mai este ceva de salvat. Iar daca timp de 4 ani, niciunul dintre parteneri nu si-a exprimat intr-o forma sau alta nemultumirea, este posibil ca problema partenerului sa fie generata de o noua „variabila”, care trezeste comparatii si o alta viziune si dorinta sexuala.

In astfel de situatii, intotdeauna, responsabilitatea pentru esecul relatiei trebuie atribuita ambilor parteneri, care se fac vinovati in primul rand de lipsa totala de comunicare a nevoilor, dorintelor si placerilor personale. Macar in ceasul al doisprezecelea, trebuie purtata o discutie concludenta, neculpabilizanta pentru celalalt si cat mai sincera.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Emilia Potenteu - psiholog - Redactor
Emilia Potenteu este psiholog şi a fost colaborator al revistei şi site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. Emilia Potenteu este autor al multor texte dedicate problemelor psihologice de cuplu, problemelor sexuale care intervin în cuplu, dar şi provocărilor pe care le ridică educaţia sexuală ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân