Învaţă să alegi ce este mai BUN pentru tine, în relaţii!

80% dintre femei nu sunt satisfăcute de viaţa lor sexuală. Aceasta e concluzia la care a ajuns scriitoarea Eva Arkady în urma unui sondaj. Se pot schimba însă mentalităţile învechite, care o obligau pe femeie să se supună bărbatului. Binele, echilibrul, fericirea de care vrei să te bucuri depind doar de tine şi de alegerile pe care le faci în favoarea ta. Iată câteva sugestii:
  • Publicat:
Învaţă să alegi ce este mai BUN pentru tine, în relaţii!

80% dintre femei nu sunt satisfăcute de viaţa lor sexuală.

Aceasta  e concluzia la care a ajuns scriitoarea Eva Arkady în urma unui sondaj. Se pot schimba însă mentalităţile învechite, care o obligau pe femeie să se supună bărbatului.

Binele, echilibrul, fericirea de care vrei să te bucuri depind doar de tine şi de alegerile pe care le faci în favoarea ta.
 

Iată câteva sugestii:  

Rămâi cu partenerul tău şi propune-i să vă îmbunătăţiţi relaţia

Îndrăzneşte să abordezi problemele delicate într-o discuţie cu el. Îndrăzneşte să-i mărturiseşti care îţi sunt nevoile şi ce anume doreşti. Determină-l să fie cooperant. Întreabă-l dacă vrea să vă îmbunătăţiţi relaţia şi caută, împreună cu el, soluţii în acest sens. Nu mai eşti în postura victimei care acceptă totul şi se supune. Ai dreptul să vorbeşti – acţionează în consecinţă. Dacă nu procedezi astfel, crezi că o va face altcineva în locul tău?

Rămâi cu partenerul şi găseşte-ţi un amant

Partenerul tău nu te satisface, dar îl iubeşti şi vă înţelegeţi bine pe alte planuri. Preferi să-ţi găseşti un amant atent şi tandru, care îţi va oferi plăcere din plin. Este o soluţie! Decizia îţi aparţine şi, dacă te simţi bine astfel, e perfect!

Rămâi cu partenerul şi satisfă-ţi plăcerile singură sau cu ajutorul amanţilor de buzunar”

Acţionează spre binele tău. Ca să trăieşti întâmplări plăcute, trebuie mai întâi să laşi loc liber următorului bărbat. Părăseşte-l pe cel dinainte, care nu îţi mai este pe plac, pentru a aduce lumină şi bucurie în viaţa ta. Acordă-ţi şansa de a lua totul de la început şi de a descoperi un nou partener care va şti să te asculte, să te înţeleagă şi să te iubească aşa cum doreşti – pe cel care va voi să-ţi ofere plăcere şi căruia îi va face plăcere văzând că te înfrupţi din plăcerea oferită de el.

Opţiuni favorabile ţie

De ce să te mulţumeşti mereu cu relaţii de tipul MBDC (“mai bine decât nimic”?). Nu îţi este poftă de delicatese? Chiar îţi doreşti să accepţi orice şi să fii dominată de un individ care se gândeşte doar la propria persoană? Nu crezi că meriţi ceva mai mult? Cine te obligă să suporţi toate acestea? Alege în favoarea ta. Ieşi din rolul de victimă. Există şi bărbaţi tandri, iubitori, răbdători, evoluaţi. Dar pentru a găsi un astfel de bărbat, trebuie să te eliberezi de relaţia care te ţine captivă într-un spaţiu îngust, care te minimalizează şi te distruge. “Cum îţi aşterni, aşa dormi”. Alegerea îţi aparţine, ca atare învaţă să alegi corect, căci ai dreptul să-ţi fie bine.

Viitorul

Bărbaţii evoluează. Mulţi dintre ei sunt dispuşi să se schimbe. Ajută-ţi partenerul să destăinuiască ce-l apasă, să-şi arate adevăratul chip, să fie autentic, vulnerabil. Vino în întâmpinarea lui atunci când îşi deschide sufletul şi se încrede în tine. Ajută-l să te poată iubi aşa cum îţi doreşti să fii iubită. Procedează astfel încât ceea ce vă dăruiţi unul altuia şi primiţi de la celălalt să reprezinte demersul câştigător. Învăţaţi să vă destăinuiţi, să comunicaţi, să vă călăuziţi reciproc într-un climat de încredere. Dacă bărbatul este refractar la comunicare şi la darurile reciproce, este preferabil pentru tine să-ţi schimbi partenerul, pentru a nu te chinui şi a ajunge să fii nefericită. Dacă manifestă deschidere, te aşteaptă tot binele din lume!

“Mic manifest al plăcerii la feminin” de Eva Arkady, Editura Humanitas

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”