Intrebari pe care femeile le urasc

Iata cateva intrebari pe care nici un barbat nu ar trebui sa i le adreseze unei femei. Pentru ca nu oricine stapaneste arta conversatiei, iar cei care nu au prea mult talent in a comunica cu ceilalti sunt
  • Publicat:
Intrebari pe care femeile le urasc
no title

Nu oricine stapaneste arta conversatiei, iar cei care nu au prea mult talent in a comunica cu ceilalti sunt cel mai adesea autorii unor gafe de zile mari. Pentru a preintampina situatii jenante de acest fel, iata cateva intrebari pe care nici in ruptul capului un barbat nu ar trebui sa i le adreseze unei femei.

Nu crezi ca ar trebui sa te apuci de sport?
Insinuezi ca iubita ta s-a ingrasatasa de tare incat e cazul sa faca ceva concret in aceasta privinta, nu? Acesta a fost avertismentul, inca doua kilograme, si ti-ai si facut bagajul sa fugi incotro vezi cu ochii, nu?

De ce nu suporta femeile aceasta intrebare?
Pentru ca se simt niste obiecte care trebuie sa isi pastreze aspectul initial – dinainte de “achizitie” – cat mai mult timp. Nimic altceva nu mai conteaza. Barbatii nu pot sa inteleaga ca femeile isi ineaca amarul – nu in bere cum fac ei – si in ciocolata, inghetata, prajiturele sau chipsuri.

Ce avem la cina?
Da, sigur, dupa ce ati ajuns amandoi seara acasa de la serviciu, ea este cea care va trebui sa intre si in tura a doua. Adica in bucatarie. De ce este doar sarcina femeii sa asigure mancarea in casa?

De ce nu suporta femeile aceasta intrebare?
Daca in primii ani de casnicie (respectiv concubinaj) intrebarea nu irita prea mult tinta feminina, ei bine, mai tarziu intrebarea le sfredeleste de-a dreptul.

Le face sa se simta ca in patriarhat, nedreptatite si reduse la simple gospodine odata ce au terminat programul la serviciu. Interesant este ca multe femei lucreaza mai mult decat partenerii lor si castiga mai bine, insa asta nu-i va opri pe acestia din urma sa faca pe eroii intorsi de la razboi, cu foamea in coaste.

Mai stai mult?
Binecunoscuta intrebare cu siguranta a intepat multe urechi feminine si va mai intepa inca, pentru ca o femeie si un barbat niciodata nu vor fi gata in acelasi timp pentru un eveniment.

Desigur, exista si situatii in care femeia este cea care trebuie sa astepte, insa de cele mai multe ori barbatul este gata mai repede, se aseaza in usa si incepe sa bata din picior.

De ce nu suporta femeile aceasta intrebare?
In momentul in care intrebarea strabate aerul din camera, femeia se infurie instantaneu. Asta pentru ca se simte presata sa-si finalizeze machiajul, sa hotarasca odata ce va imbraca, sa nu-si mai coafeze parul.

Lipsa de respect din partea oricui care nu poate intelege aceasta nevoie a partenerului! Daca ar fi dupa barbati, am ajunge cu siguranta la petreceri inainte ca gazdele sa fi intins masa si am constata la fata locului ca am uitat usa descuiata si cadoul pentru gazde.

Iarasi te intalnesti cu prietenele tale?
“Care sunt niste usuratice, intr-o si te vor atrage si pe tine in jocurile lor murdare” – ar fi interpretarea feminina a acestei intrebari.

De ce nu suporta femeile aceasta intrebare?
Fiecare dintre voi ati intrat in relatie cu un bagaj: un trecut, o familie, un cerc de prieteni etc. Daca respecti toate acestea, inseamna ca o respecti pe ea. Judecandu-le mereu pe prietenele ei, o judeci de fapt pe ea, pentru ca «cine se aseamana se aduna». Deci si ea este tot o “usuratica”?

Nu-i asa ca sunt mai bun decat fostul tau?
Ce aude ea, de fapt, cand partenerul rosteste aceasta intrebare? Ca fostul ei era un amarat care nu se va ridica niciodata la inaltimea actualului care, ca tot veni vorba, este prea bun pentru ea. Ce noroc ca l-a gasit!

De ce nu suporta femeile aceasta intrebare?
Pentru ca trecutul lor le priveste direct si personal, e teritoriu privat, si daca il mai scormonesti mult poate vei afla ca de fapt fostul era mai bun decat tine, inclusiv in pat!
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
In pat (doar) cu rutina
In pat (doar) cu rutina
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân