Hot Q&A

Sexul facut rar dauneaza grav relatiei?, vrea sa stie un tanar a carui partenera numai timp de dragoste nu are. O alta are prea mult si il investeste in ceea ce numeste "aventuri inofensive" pe care nu stie daca ar trebui sau nu sa le marturiseasca iubi
  • Publicat:
Hot Q&A
Hot Q&A

Frecventa Conteaza

Intotdeauna, am discutii cu prietena mea pentru ca eu consider ca viata noastra intima este la pamant. Daca ne iubim o data pe saptamana, sunt un norocos. Ea spune ca asa este in toate cuplurile, dar refuz sa cred asta. Ce ma sfatuiti?

Frecventa actelor sexuale depinde de foarte multe variabile, in primul rand de durata si calitatea relatiei. Pe de alta parte, iti pot spune cu certitudine ca nu este asa in toate cuplurile, iar pentru a fi altfel, este nevoie sa va implicati amandoi si sa va doriti amandoi in proportii aproximativ egale sa faceti dragoste. Este ceea ce se cheama compatibilitate sexuala care, daca nu exista pur si simplu, nu cred ca se poate „invata”. Este, de asemenea, posibil ca partenera ta sa treaca printr-o perioada mai dificila si sa aiba nevoie de altceva din partea ta decat de solicitari seci. Si apoi, stii cum se spune: „Nu exista femei frigide, ci doar barbati nepriceputi!”

Tradari „inofensive”

Mi-am inselat partenerul de cateva ori pana acum. Suntem de 7 ani impreuna si simt ca vreau sa raman cu el o viata, insa, nu stiu de ce simt nevoia unor aventuri, pe care le numesc mereu „inofensive”. Caut doar pasiunea care intre noi nu mai are cum sa fie ca la inceput. Nu i-am marturisit niciodata si nici nu i-am dat de gandit prin comportamentul meu. Ar trebui sa-i spun totul? E in neregula ceea ce fac?

Sinceritatea nu este intotdeauna cea mai buna solutie. Cel mai probabil, daca ii vei spune ce se intampla, va fi revoltat, ranit, dezamagit si se va simti tradat. Si asta pe buna drep­ta­te. Mult mai indicat ar fi sa ai o „dis­cutie” tu cu tine si sa te lamuresti de ce simti nevoia acestor aventuri, ce anume lipseste in relatia cu partene­rul tau, pentru ca este evident ca ce­va nu mai functioneaza intre voi. Daca ai luat de buna ideea ca pasiu­nea „moare” pe masura ce trece timpul, atunci bineinteles ca nu va mai fi niciodata ca la inceput. Daca ai incerca sa investesti in relatia cu partenerul tau ceea ce investesti in „aventurile inofensive”, atunci, mai mult ca sigur, ati reusi sa recastigati ceva din pasiunea pierduta.

Fara lubrifiere

Cred ca prietena mea are o mare pro­blema sexuala. Niciodata nu e lubrifiata suficient si mereu trebuie sa ii fac sex oral ca sa poata exista o penetrare fara dureri. Ideea e ca ma cam deranjeaza situatia, iar pe ea o deranjeaza utilizarea lubrifiantilor. Ce putem face?

Faptul ca prietenei tale ii place sexul oral nu trebuie tratat ca o „problema sexuala”. Intrucat actul sexual ar trebui sa fie o „activitate” generatoare de placeri pentru ambii parteneri implicati, este bine ca cei doi sa isi ofere unul altuia ceea ce au nevoie. Este foarte probabil ca prietena ta sa aiba nevoie de un preludiu mai lung care sa o pregateasca atat mental, cat si fiziologic pentru  actul sexual. Pe de alta parte, folosirea unui lubrifiant poate fi facuta si discret, chiar fara stirea partenerei. (…)

Cititi continuarea in editia tiparita.
 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Da frau liber fanteziilor!
Da frau liber fanteziilor!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân