Forum sex: Sex cu gandul la diverse

O cititoare intreaba specialistii.
  • Publicat:
Forum sex: Sex cu gandul la diverse
Forum sex: Sex cu gandul la diverse

Atunci cand facem dragoste, ma opresc si ma gandesc la diferite lucruri care n-au nici un fel de legatura cu ceea ce facem. El o considera o stupizenie, se enerveaza si ii trece cheful. Ce e de facut in acest caz?
 
Intrebarea pe care ar trebui sa v-o puneti in acest caz este daca in acel moment va doriti cu adevarat sa faceti dragoste. Gandurile parazite, care nu au legatura cu ce faceti in momentul respectiv (fie amor, fie completarea declaratiei de impozit) sunt un bun indicator al faptului ca o anumita parte a dumneavoastra nu rezoneaza cu ceea ce faceti.

In ceea ce il priveste pe partener, poate ca, in loc sa se enerveze, si-ar putea propune la randul sau sa schimbe cate ceva in ceea ce face. In orice cuplu – mai ales in activitatea sexuala – comunicarea este esentiala. Daca ceva nu vi se potriveste, vorbiti cu parte­nerul despre acest lucru.

Cu ajutorul comunicarii, nevoile si limitele celor doi parteneri se armonizeaza si se instaleaza o stare de confort si incredere. Si s-ar putea sa aveti surpriza ca acele ganduri parazite au disparut ca prin farmec fara sa stiti cum s-a intamplat acest lucru.  

Foto: NORTHFOTO

Urmărește CSID.ro pe Google News
Emilia Potenteu - psiholog
Emilia Potenteu este psiholog şi a fost colaborator al revistei şi site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. Emilia Potenteu este autor al multor texte dedicate problemelor psihologice de cuplu, problemelor sexuale care intervin în cuplu, dar şi provocărilor pe care le ridică educaţia sexuală ...
citește mai mult
Cat de matura este relatia voastra?
Cat de matura este relatia voastra?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân